Alina Gorghiu la Timişoara: „Cât voi fi eu preşedinte în PNL, nu...

Alina Gorghiu la Timişoara: „Cât voi fi eu preşedinte în PNL, nu veţi vedea candidaturi care să ridice probleme din punct de vedere al integrităţii, legii şi al moralităţii”. Cum a atacat-o pe Elena Udrea FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1216651696">

ALINA GORGHIU LA PNL TIMISOARA 05_resize

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a fost prezentă astăzi la sediul PNL Timiș, unde a luat parte la evenimentul numit „Femei de succes în politică, exemple de urmat”, organizat de consilierul parlamentar al senatorului Ben-Oni Ardelean, Daniela Mariş. La eveniment au luat parte primarul Nicolae Robu, deputatele Valeria Schelean şi Claudia Boghicevici, dar şi circa 100 de femei liberale, precum şi deputatul PNL Alin Popoviciu.

Participantele au putut afla cele care au luat cuvântul că locul femeilor este în politică și că dreptul de a participa la actul decizional este un lucru absolut firesc. În debutul discursului său, Gorghiu s-a plâns de înălțimea la care este poziționat microfonul și l-a prezentat pe primarul Nicolae Robu ca fiind unul din cei mai mari susținători ai „femeii liberale”. Copreşedintele PNL a susţinut că este admirabil că acum femeile au acces la funcţii care înainte le erau interzise în politică. Gorghiu nu a pierdut nici ocazia de a o ataca pe Elena Udrea şi de a spune că oriunde există mere putrede. „Elena Udrea a făcut mult rău femeii care face carieră politică în România. A făcut mai multe alegeri care au afectat modelul femeii în politică”, este de părere Gorghiu.

Imediat, acesta a schimbat tonul discursului, reamintindu-le din nou femeilor din Timişoara că pot şi merită să acceadă în posturi înalte, anunţând că nu ştie vreo femeie membră PNL care să nu fie „pregătită, integră şi calificată”.

Legat de planurile pentru viitor, Gorghiu le-a promis femeilor liberale posturi de miniştri, deputat sau consilieri local şi a spus că „atâta timp cât eu voi fi preşedinte în PNL nu veţi vedea candidaturi care să fie puse sub semnul întrebării din punct de vedere al integrităţii, legii şi al moralităţii. Eu nu sunt aici pentru o carte de vizită sau pentru a mima reforma în PNL”. Gorghiu a conchis că „politica nu se mai face cu oameni corupţi”.

2 COMENTARII

  1. INTEGRITATE= POPOVICIU ce tupeu ai popoviciule sa participi la o astfel de intilnire. Cred ca gGorghiu nu cunoaste problemele tale………

  2. il vreti pe Blaga presedintele senatului, pe Predoiu prim ministru, oameni incoruptibili , nu? Sa continuam sirul faradelegilor PNL-ISTE? Cine are incredere in politica ta , vei fi cu siguranta tot o Elena Udrea a politicii rominesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.