Aproape 200 de studenți și profesori de la Universitatea Politehnica din Timișoara...

Aproape 200 de studenți și profesori de la Universitatea Politehnica din Timișoara au donat sânge în cadrul unui campionat inedit

0
DISTRIBUIȚI

sange1
„Supereroi pentru viață”, primul campionat de donare de sânge din Universitatea Politehnica din Timișoara, s-a încheiat cu succes. Aproape 200 de studenți și profesori au donat sânge, în cele cinci zile ale campaniei, fiind depășit pragul de 30 de donatori pe zi stabilit inițial. Astfel, persoanele implicate au contribuit la ameliorarea problemei sociale generate de lipsa de sânge din spitale.

Campania „Supereroi pentru viață” s-a desfășurat în perioada 23 – 27 februarie, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.


Acțiunea a fost organizată sub forma unei competiții între facultățile Universității Politehnica, câștigătoarea primei ediții a campionatului fiind Facultatea de Electronică și Telecomunicații.

„Ca urmare a rezultatelor pozitive înregistrate în această primă ediție, Universitatea Politehnica din Timișoara va continua să organizeze acest eveniment bienal. Această acțiune se încadrează în seria de manifestări dedicate aniversării a 95 de ani de tradiție și prestigiu academic, 95 de ani de la înființarea Universității Politehnica Timișoara”, transmit reprezentanții instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.