Aproape patru mii de timişoreni s-au distrat cu nume grele ale muzicii...

Aproape patru mii de timişoreni s-au distrat cu nume grele ale muzicii electronice într-o hală din Timişoara GALERIE FOTO şi VIDEO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2037702572">

party (5) [1024x768]Conform datelor puse la dispoziţie de organizatori, peste 3.800 de timişoreni au participat în weekend-ul trecut la evenimentul Neworld Party, desfăşurat în Hala Electrometal, un regal adresat amtorilor de muzici electronice ce a inclus un line – up de vis cu trio-ul francez dOP, danezul Noir şi elveţianul Mirko Loko, celebrul reprezentant al brand-ului Cadenza Records.

Proiectul francez dOP – clasat printre primele trei live act-uri din lume, potrivit top-ului realizat de Resident Advisor – a fost atracţia principală a nopţii, iar live-ul lor , susţinut cu începere de la ora 1.30 noaptea, a fost unul cu adevărat special. Membrii proiectului au pregătit şi câteva surprize, câţiva din fanii aflaţi în primele rânduri ale party-ului alegându-se cu tricouri personalizate aruncate de ei în mijlocul fanilor. Petrecăreţii au avut parte şi de seturi eclectice semnate de René “Noir” Kristensen, cunoscut în lumea întreagă graţie hitului “All About House Music” şi de prestaţia lui Mirko Loko. Line – up – ul a fost completat cu Luca M şi Mahony, iar după ora şapte dimineaţa, când muzica s-a oprit în hală, distracţia a continuat în Bipolar House cu un afetr – party de poveste.

Foto: Jelmarean Vlad

4 COMENTARII

  1. Tara fara viitor… bine ca aici se pot aduna cate 4000 de oameni dar cand vine vorba sa se adune pentru a protesta impotriva celor care le distrug viitoru, abia se aduna 100.
    Natie de cacao

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.