Avertismentul Societății Timișoara după ce Camera Deputaților a respins cererea DNA de...

Avertismentul Societății Timișoara după ce Camera Deputaților a respins cererea DNA de încuviințare a începerii urmăririi penale a deputatului UDMR Laszlo Borbely

5
DISTRIBUIȚI

sediu societatea timisoara

Societatea Timișoara ia atitudine față de respingerea cererii DNA de de începere a urmăririi penale pentru deputatul Laszlo Borbely. Timișorenii se declară „mâhniți și indignați”.

Joi, Camera Deputaților, care, cu majoritate de voturi, a decis respingerea cererii DNA în cazul Borbely.


„Similaritatea reacției deputaților cu votul exprimat în Senat, cu puțin timp în urmă, în cazul lui Varujan Vosganian, atestă disprețul politicienilor care pretind că ne reprezintă față de valorile democrației liberale, ilustrând convingător ruptura unei părți semnificative din clasa politică de realitatea socială și de așteptările corpului electoral. Atenționăm politicienii care practică asemenea moravuri instituționale detestabile că maturizarea electoratului român – probată și în noiembrie 2015 – îi va înlătura, mai devreme decât se așteaptă, de pe scena publică și nici o alianță transpartinică conjuncturală nu îi va scăpa de exigențele legii”, se arată în comunicatul transmis de Societatea Timișoara.

5 COMENTARII

  1. eu nu cred in dna si in practicile dna.Cred ca dna este abuziv si selectiv si daca are dovezi sa trimita omul in judecata.Doamna Stanici eu am trait stalinismul dumneata se pare ca nici n-ai auzit de el.

    • DNA-ul nu-l poate trimite în judecată, în primul rând pentru că nici măcar nu s-a început, darămite să se fi finalizat urmărirea penală, iar dacă nu se face urmărirea penală și nu adaugă probe la dosar, trimiterea în judecată nu este posibilă. În al doilea rând, el e imun, deci nu poate fi trimis în judecată decât cu acordul Parlamentului.

  2. Omul e imun, și dosarul încă nu a fost făcut. Cum să fie trimis în judecată? Dv. nu cunoașteți legea. Mai întâi trebuie întocmit dosarul, adunate probele și puse la dosar, iar abia apoi trimis în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.