Căutat internaţional pentru TRAFIC de persoane, prins de poliţiştii timişeni. Ce alt...

Căutat internaţional pentru TRAFIC de persoane, prins de poliţiştii timişeni. Ce alt infractor periculos a fost depistat

0
DISTRIBUIȚI

comisari in duba

După ce au comis mai multe infracțiuni în Franța s-au întors pe meleagurile românești. Doi bărbați din Timiș pe numele cărora autorităţile judiciare din Franţa au emis mandate europene de arestare, au fost depistaţi de poliţiştii timişeni în aceeași zi.

Unul dintre infractori este bănuit de trafic de persoane.


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au prins pe bărbatul de 46 de ani în cursul zilei de ieri. În aceeaşi zi, poliţiştii oraşului Gătaia au depistat un tânăr de 25 de ani, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Franţei.

Pe numele bărbaţilor magistraţii Curţii de Apel Timişoara au emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile, aceştia fiind introduşi în Arestul IPJ Timiş până la predarea către autorităţile franceze. Pentru depistarea celor doi, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.