Concurs de Mister și licitație caritabilă, în cadrul unei campanii sociale menite...

Concurs de Mister și licitație caritabilă, în cadrul unei campanii sociale menite să ajute la depistarea din timp a cancerului la sân, la Iulius Mall Timișoara. Cum poți salva o viață

0
DISTRIBUIȚI

rochia roz

„Poartă roz și salvează o viață!” – acesta este motto-ul unei licitații caritabile cu totul speciale, care va avea loc, în acest sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Timișoara.


Acțiunea se desfășoară în cadrul campaniei sociale „Rochia roz”, inițiată de Iulius Mall, ce este menită să ajute la depistarea din timp a cancerului la sân.

Concret, timișorenii, și nu numai, care doresc să sprijine Asociația OncoHelp într-un mod inedit pot participa la această licitație în data de 8 martie, de la ora 17.00. Toate obiectele expuse sunt realizate în nuanțe de roz și au fost create și donate de mai mulți artiști, fiecare produs având o etichetă cu prețul recomandat. Toate produsele vor fi postate pe Facebook în zilele premergătoare licitației, cei interesați putând să le achiziționeze duminică, în cadrul uneia din cele trei etape a licitației. Licitația va fi intercalată cu un concurs de Mister Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.