Consilierul județean Sorin Cociobea la PRESSALERT LIVE: „Regret din tot sufletul decizia...

Consilierul județean Sorin Cociobea la PRESSALERT LIVE: „Regret din tot sufletul decizia de a trece la PSD”. Ce mister a lămurit după ce a transpirat ca să evite răspunsul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

COCIOBEA05_resize

Fostul consilier judeţean PSD Timiş Sorin Cociobea a lămurit misterul plecării sale din PDL, care a avut loc acum şase luni.

Invitat în această seară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, după ce astăzi a anunţat în plenul CJT că părăseşte grupul PSD, devenind independent, acesta a spus că „a fost o decizie, nu o alegere. Acea decizie care s-a întâmplat acum şase luni de zile o regret profund din tot sufletul meu şi pot să îmi asum neparticiparea pe listele niciunui partid în 2016. (…) A fost o decizie care s-a luat cu domnul Bojin. Împreună cu PSD, că doar în PSD am intrat”. Până să recunoască faptul că a decis împreună cu președintele CJ Timiș trecerea la social-democrați, Cociobea a evitat minute-n șir să răspundă și a transpirat până să lămurească situația.

Cociobea nu a lăsat loc de interpretare când a fost vorba de sentimentele sale vizavi de plecarea din PDL. „Nu sunt nici primul nici ultimul om care poate să greşească, nu cred că poate să deranjeze atât de tare electoratul când eu vin şi spun că am luat o astfel de decizie. Ca şi vârstă sunt atras de dreapta.


(…) Discuţia e destul de complicată, dar întoarcerea mea în PNL nu ştiu dacă e posibilă. Eu am făcut un gest acum şase luni de zile în care am lăsat partidul la greu. Nu am lăsat PNL, dar am lăsat PDL, care tot acelaşi lucru e. Eu azi să vin înapoi şi să îi fac public o chestie de genul acesta nu mă simt în stare. A fost o decizie luată, nu o alegere pe care eu astăzi o regret profund din tot sufletul meu”, a spus consilierul.

Acesta a comentat că a plecat din PSD din cauza faptului că partidul nu este condus ca la carte, dar şi din cauza lipsei de organizare. Mai mult, Ciociobea a condamnat şi alocările de fonduri făcute de actualul guvern. „În vreme ce Primăria Maşloc nu are bani de utilităţi, Bodga se trezeşte cu 16 miliarde. La Secaş consilierilor le-a fost frică să voteze bugetul că nu au ştiut ce să facă cu banii. La om îi e frică, se uită la televzior, citeşte Pressalert şi vede că în fiecare zi vin la declaraţii primari, senatori, consilieri, la oameni le e frică. Nu e nicio anomalie”, a spus alesul.

Cât despre planurile sale de viitor, Cociobea a declarat că „sub nicio formă nu mă gândesc să devin liderul opoziţiei. Nu am competenţă în sensul acesta. Sunt un consilier judeţean liber şi pot să spun ce mă doare”. Legat de experinţa de consilier judeţean PSD, Cociobea a spus că „nu m-am plictisit sub nicio formă am încercat să cred, am vrut să cred, poate că am greşit. Am încercat să cred că fiind preşedinte de partid unul tânăr, Victor Ponta, gândeşte într-un anumit spirit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.