Consilierul local Bogdan Herzog îl DESFIINŢEAZĂ pe Robu, după ce a fost...

Consilierul local Bogdan Herzog îl DESFIINŢEAZĂ pe Robu, după ce a fost jignit. Ce aşteaptă pesedistul Simonis de la primar

2
DISTRIBUIȚI

clt buget 2015 17_resize

Jigniţi şi ameninţaţi în plenul Consiliului Local Timişoara de ieri, unde s-a votat reducerea bugetului ACS Poli, consilierii PSD Alfred Simonis şi independentul Bogdan Herzog au decis să ia atitudine.

Pesedistul a transmis un comunicat de presă prin care anunţă că „echipei ACS Poli îi reveneau șapte milioane de lei. Din aceşti bani, 350.000 erau destinaţi juniorilor, iar noi am decis ca suma să crească până la 1.050.000 lei. Când majoritatea din Consiliul Local Timișoara a luat această decizie, primarul universitar al orașului nostru nu și-a mai reținut în niciun fel limbajul și nervozitatea, a proferat injurii și a amenințat consilieri locali, pe cei care au îndrăznit să judece altfel, să judece mai echilibrat alocarea fondurilor pentru activități sportive”.


La final, Simonis spune că „așteptăm scuze publice din partea primarului universitar al orașului nostru, cel care este doar invitat la ședințele Consiliului Local Timișoara, cel care trebuie să se obișnuiască cu rolul său executiv și cu faptul că nu este un unic deținător al adevărului”.

Nu la fel de amabil cu primarul a fost Herzog care l-a desfiinţat efectiv pe edilul timişorean printr-o postare pe site-ul său. Cu citat, Herzog arată cuvintele care i-au fost adresate consilierului Sandu Ştefan de către Robu. „<<Sunteți un cadavru politic, nu mai aveţi ce căuta pe aceeași listă cu mine, să vă căutați partid, să-i transmiteți la gunoiul de X că…>> acestea au fost cuvintele pe care profesorul universitar dr. Nicolae Robu le-a adresat membrilor propriului partid, în urma ședinţei de ieri. Care a fost greşala acestora? Unii au îndrăznit să voteze amendamentul propus de subsemnatul, alții nu au votat deloc sau au lipsit de la ședință”.

După ce le mulţumeşte celor care l-au susţinut, Herzog le mai scrie de asemenea celor amenințati că „aș dori să le transmit că până la alegerile viitoare va mai curge ceva apă pe Bega. <<Cadavrele politice>> nu pot fi vopsite la nesfârșit la un moment dat trebuie trecut la îmbălsămare, altfel, deranjează mirosul. Mitocănia și urletele, coroborate cu distrugerea oraşului nu pot primi girul timisorenilor și a doua oară. Putem fi păcăliţi o dată, dar când impostura va ieşi la suprafață, o vom arunca repede acolo unde drumul de Șag se întâlnește cu cel spre Parța”.

La final Herzog cere şi sesizarea organelor competente care să investigheze unde merg banii daţi pentru finanţarea ACS Poli, dacă Juniorii echipei nu au avut bani să plece într-o deplasare la Belgrad unde fuseseră invitați pentru un meci amical cu Partizan.

2 COMENTARII

  1. X=Jichici. Asa sunt categorisiti mai noi membrii partidului. Cei care ii canta in struna domnului Robu sunt frumosi si destepti, restul sunt gunoaie sau jegosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.