Demisionarul Cociobea a desfințat PSD Timiș la PRESSALERT LIVE – filială haotică,...

Demisionarul Cociobea a desfințat PSD Timiș la PRESSALERT LIVE – filială haotică, condusă prin telefon de un președinte mai necunoscut ca Bojin VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

COCIOBEA06_resize

Consilierul județean Sorin Cociobea a fost invitatul ediției din această seară a emisiunii PRESSALERT LIVE. După ce astăzi și-a anunțat demisia din PSD, partid în care a stat doar șase luni, rămânând consilier județean independent, Cociobea a lovit dur filiala care l-a primit pe vremea când a părăsit PDL, declarându-se îngrijorat de fuziunea cu PNL.

„Preşedintele partidului are mega atribuţii ministeriale, e degrevat total de ceea ce se întâmplă în judeţ. Nu contează că e domnul Grindeanu, că e altcineva. Vorbesc de funcţia de preşedinte. În situaţia în care judeţul Timiş nu stă deloc bine, ai un ministru care e preşedinte de partid.


Ai nevoie ca organizaţiile să îţi spună ofurile, să ştii despre ce e vorba, nu să trimiţi în judeţ doi – trei oameni, care nu au nici autoritate, nici experienţă” a declarat consilierul.

Mai mult, Cociobea subliniat că situația a devenit mai gravă de când Sorin Grindeanu a preluat conducerea filialei. „Uitaţi-vă la rezultate. Domnul Bojin e mult mai cunoscut ca domnul Grindeanu, asta e situația. Domnul Bojin e omul care coboară la nivelul oricărui om. Am văzut din discuţii că e mult mai cunoscut”, a spus Sorin Cociobea. Fostul pesedist a acuzat că o altă problemă din PSD Timiş ar fi dezorganizarea. „Pleacă Marcel Mihoc, urmează altcineva. Până te aduni, până îţi cunoşti filialele, minim un an de zile îţi trebuie. Ne luăm să plecăm cu desaga în spate. E o conducere haotică, prin telefon nu poţi să conduci un judeţ. (…) E o conducere haotică, nu mai ştie nimeni despre ce e vorba. Toată lumea vrea, se apucă de şapte lucruri, toată lumea vrea funcţii în partid. Conducerea de azi e interimară, fiecare vrea să candideze la funcţii, consilieri judeţeni, liste, pe ăla îl dă afară”.

Cociobea a mai spus şi că în PSD apropiaţii fostului preşedinte sunt împotriva lui Grindeanu, dar şi că deşi acesta este interimar la conducrea filialei Timiş nimeni nu are curajul să îi facă concurenţă, temându-se de lipsa de susţinere şi nu de faptul că nu ar fi mai competenţi decât actualul ministru al Comunicaţiilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.