Doi angajați ai Primăriei Timișoara au avut nevoie de îngrijiri medicale după...

Doi angajați ai Primăriei Timișoara au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce ar fi consumat etonobotanice la locul de muncă UPDATE Cine va decide soarta angajaţilor

0
DISTRIBUIȚI

Directia-Fiscala-a-Municipiului-Timisoara-7

Angajații primăriei au chemat ambulanța, ieri, după ce unei colege de la Direcția Fiscală i s-a făcut rău. Medicii ajunși la fața locului au consultat-o pe femeia în vârstă de 33 de ani și au ajuns la concluzia că ar fi consumat substanțe interzise, conform ProTV.


Tânăra era conștientă, însă dezorientată și se simțea rău, iar un tânăr care se afla acolo le-ar fi spus doctorilor că tânăra ar fi fumat ceva.

„Ajunși la fața locului, am găsit doi tineri în stare lipotimica, necooperanți, post-consum de etnobotanice. Ni s-a spus că au găsit etnobotanicele la un coleg, într-un pachet de pe birou. Colegul a ieșit afară din birou și ei au luat o țigară și s-au apucat să fumeze”, a declarat Ramona Martinescu, asistentă SAJ Timiș, pentru ProTV.

La o zi după incident, cei doi angajați ai Direcției Fiscale din Primăria Timișoara neagă că ar fi consumat substanțe interzise, bărbatul precizând că ar fi făcut o glumă cum că ar fi mâncat ciuperci halucinogene, iar lumea a înțeles greșit.

Primarul Nicolae Robu a fost informat despre cele informate. „Comisia de Disciplină analizează faptele și prezintă un raport, iar în funcție de ce concluzii apar în acel raport se vor lua măsuri, dacă va fi cazul”, a spus edilul pentru sursa citată.

UPDATE La o zi după incident, misterul încă nu a fost lămurit la Primăria Timişoara. Contactată de PRESSALERT.ro, Alina Pintilie, purtătorul de cuvânt al instituţiei a declarat că „în cursul zilei de ieri a fost chemată ambulanţa la Primăria Timişoara. Doi colegi de la Direcţia Fiscală au acuzat stări de ameţeală şi vomă. Pe lângă tratamentul care le-a fost administrat, uneia din cele două persoane i s-a făcut şi o trimitere la un medic internist. Legat de ipoteza că ar fi consumat etnobotanice momentan acest lucru nu a fost dovedit. Dacă în urma analizelor se va dovedi consumul, aceştia vor intra în atenţia Comisiei de Disciplină”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.