„Harcea-parcea”, realitatea fiecărui tânăr din zilele noastre. Dennis Hertz a lansat un...

„Harcea-parcea”, realitatea fiecărui tânăr din zilele noastre. Dennis Hertz a lansat un nou videoclip made in Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

dennishertzTimişoreanul Dennis Hertz a lansat un nou single, numit „Harcea-parcea”, melodia fiind creată în studiourile Dspro din Timişoara.

„Este «filmul» sau mai bine spus realitatea fiecărui tânăr din zilele noastre, pe care artistul reuşeşte să o expună cât se poate de bine.


Piesa beneficiază si de un videoclip pe măsură, care îl are ca regizor, scenarist şi D.O.P. pe Ovidiu Roteliuc, purtând astfel amprenta MCSO. «Harcea-Parcea» a fost creată în studiourile Dspro din Timisoara şi seminifică totodată revenirea artistului pe culmile hip-hop-ului”, se spune în prezentarea oficială a videoclipului.

Dennis Hertz s-a născut în 20 februarie 1991 în Timişoara şi a început colaborarea cu studioul Dspro în 2006. Până în prezent Dennis Hertz a compus piese de hip-hop, R’n’B sau dance. Acum patru ani a lansat albumul pentru copii intitulat „Lumea lui Izzi”. În 2012 Dennis prinde gustul ritmului dance şi începe colaborarea cu Sean Norvis, urmând o mulţime de proiecte semnate de casele de discuri SYL sau Blanco y Negro, una dintre piese fiind Love in Bali”, în colaborare cu Alex Mica. Dennis Hertz a absolvit Facultatea de muzică şi actorie în 2014, an în care începe colaborarea cu Geo Da Silva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.