Nepotul episcopului Lucian Mic, Valentin Costea, atacat cu bestialiatate de un angajat...

Nepotul episcopului Lucian Mic, Valentin Costea, atacat cu bestialiatate de un angajat drogat, a MURIT. Ce scuză incredibilă are agresorul

2
DISTRIBUIȚI

valentin costea

Valentin Costea, nepotul de soră al episcopului Lucian Mic de la Caransebeș, s-a stins din viață, miercuri la prânz, la Spitalul Județean din Timișoara. Kidu’, cum era cunoscut de prieteni, 34 de ani, deținea un atelier auto în Zona Industrială UTA din Arad. Pe 5 martie, Costea a fost găsit inconștient, într-o baltă de sânge, încuiat în atelier, iar cheia de la ușa atelierului era într-unul dintre sertarele biroului din interior. Fusese lovit în cap cu o rangă de fier. Agresorul, un angajat al său, consumator de droguri, după cum avea să recunoască acesta în fața polițiștilor.

Agresorul arădeanului Valentin Costea este consumator de droguri și a spus în fața anchetatorilor că a vrut să fure bani de la acesta, din cauza datoriilor pe care le are.


Dan Dorel Hodiș are 24 de ani și s-a declarat consumator ocazional de droguri. „Am avut multe datorii, copii pe cap. I-am cerut bani de mai multe ori, dar mi-a fost ruşine să-i mai cer tot timpul“, a spus Dan Dorel Hodiș.

Potrivit procurorilor, Hodiș i-a aplicat lui Costea, joi, 5 martie, în jurul orei 19.40, multiple lovituri cu corpuri contondente, provocând rănirea gravă a acestuia.

Găsit a doua zi, Costea a fost transportat la spital, unde medicii au constatat că are leziuni craniene foarte grave, în urma cărora ar fi pierdut aproximativ 2 litri de sânge. Bărbatul era în comă de gradul III/IV din cauza leziunilor la creier şi fracturilor cerebrale, astfel că a fost trimis de urgenţă la Spitalul Județean din Timişoara, pentru a fi operat.

În timp ce Dan Dorel Hodiș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, Valentin Costea și-a trăit ultimele clipe la spital în coma profundă. El a intrat în moarte cerebrală încă de la începutul săptămânii, fiind o chestiune de timp până ce inima urma să înceteze să mai bată. Acest lucru s-a întâmplat azi la prânz. Valentin Costea era căsătorit cu o prezentatoare TV din Arad, iar împreună aveau un copil.

2 COMENTARII

  1. Oameni buni,mai informati-va inainte sa scrieti tampenii………..Vale a fost gasit in aceeasi seara cand a fost agresat si nu avea copii cu Diana,de unde va luati informatiile??Daca vreti ceva senzational sa stiti ca ati avea in acest caz insa trebuie sa mai sapati……

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.