Nicolae Robu despre cei care vor copaci în Piața Libertății: „Sunt mânaţi...

Nicolae Robu despre cei care vor copaci în Piața Libertății: „Sunt mânaţi în luptă de o habotnicie politică, dar ei sunt puţini”. De ce face sondaj pe Facebook

5
DISTRIBUIȚI

defrisari in piata libertatii02

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a iniţiat recent un sondaj pe Facebook privind preferinţele locuitorilor din urbea de pe Bega legat de aspectul Pieţei Libertăţii. Mai exact, deşi totul este deja stabilit, edilul spune că doreşte să afle dacă timişorenii sunt cu adevărat împotriva ideii de piaţă fără copaci.

Legat de lupta unor cetățeni pentru a avea copaci în Piața Libertății edilul șef Nicolae Robu spune că „ei sunt mânaţi în luptă de o habotnicie politică, dar ei sunt puţini. Alţi cetăţeni sunt de bună credinţă, dar poate nu au avut destulă informaţie, dar trebuie ajutaţi să se informeze.


Desigur că sunt şi cetăţeni informaţi, care au altă viziune asupra lucrurilor. Cei care nu se ridică la acelaşi nivel sunt cei care au acea habotnicie neargumentată şi vine în lipsa unei informări. Cei care şi refuză să fie informaţi, pentru că ei nu pot opera în termeni de argumente, aceștia operează cu clişee viscerale şi nu din raţiune. Am făcut efortul, pentru cei mulţi care chiar merită cel mai bun efort, şi am prezentat pieţele din marile oraşe. Trebuie să ne punem în rând cu lumea. Am reuşit să aduc Univesitatea Politehnica în rând cu lumea. Cred că şi oraşul nostru merită eforturi mari pentru a ajunge în rând cu lumea pentru că a rămas de căruţă şi în planul infrastructurii urbane şi în alte privinţe”.

În timp ce explica despre propunerile primite pentru popularea centrului cu statui, edilul a exclamat „Doamne fereşte să ajungă piaţa să arate ca o junglă”. Deşi nu a dorit să facă publice rezultatele de până acum ale sondajului, edilul a spus că are până acum nu mai puţin de 150 de respondenţi şi că este mulţumit de opiniile acestora.

5 COMENTARII

  1. este mai usor decit pe vremea „democratiei” comuniste sa faci alegeri pe cartea cu moace, ca doar „omori” orice oponent cu un click.
    personal nu l-am votat pe robu, nu pot sa il sufar dar in cazul de fata sint de acord cu piata fara pomi. DAR discutind cu un arhitect din oras, mi-a spus ca ORDINUL ARHITECTILOR considera ca piata are nevoie si de pomi si pentru ca nu am calificarea in domeniu pot sa accept ideea lor pentru ca doar ei sint calificati pentru asta. daca facem tot ce ii trece lui robu prin cap o sa ajungem un oras ca castelele tiganilor, unde gustul lor a hotarit aspectul fara sa tina cont de nicio regula…

  2. „Am reuşit să aduc Univesitatea Politehnica în rând cu lumea”
    Mă întreb cum a măsurat reuşita asta că Politehnica a intrat in clasamentele internationale la doia anu după ce musiu a plecat la Primărie…

  3. Primarul Robu nu a facut un singur „proiect” din 2012 care are o legatura cu arhitectura originala a Timisoarei! Tot ce s-a construit pina acum (in 3 ani) a inceput sa aibe nevoie de reparatii. Acest om uraste Timisoara pentru ca este tot timpul cu gindul de a aduce ceva strain si sa schimbe ceva din Timisoara sa semene cu ceva din strinatate. Robu vrea sa creeze „o mica Viena” si „un mic Paris”. Cind a venit din Dubai incepuse sa viseze ca vrea sa faca si el „aceleasi gradini” ca la Dubai! El a uitat ce a facut cu PALMIERII, ce a facut cu ZEBRA, numai si numai lucrui idioate. A aruncat millione de lei pe prostii si Timisoara se darima o cladire la timp! Consider acest om un dusman al Banatului, un dusman al Timisoarei si o mare nenorocire pe Timisoara sa-l aibe de primar.

  4. Consider primarul Robu sa fie cel mai incompetent primar care stiu ca exista. Din 2012 urmaresc performanta acestui om si sint 100% sigura ca nu are nici o experienta de a conduce nici macar un deli shop! Fiind profesor la o Universitate nu are absolut nici o valoare cind vorbesti de experienta de a conduce un oras de marimea Timisoarei. Orice idee si orice „proiect” a lucrat el sa implimenteze, a fost un dezastru! Orice arhitect din regiune ar fi stiut ca aceasta „piata” nu este in ton cu arhitectura naturala a Timisoarei! De unde este acest desen copiat? Sa nu uitam ca acest primar nu iubeste Timisoara vrea mereu altceva care este in Viena, s-au la Paris, s-au la Dubai, orice dar nu Timisoara! Daca iubesti acest oras, nu scotii brazii si pui palmieri! Sute de mii de lei aruncati in fiecare an ca sa-i tina la caldura pe timp de iarna! Asta este „proiect” pentru un primar? Nu numai ca se crede regele Banatului si nimeni nu poate sa aibe o alta opinie decit la fel cu el, acest om nu are caracter nici de om, daramite de primar! Timisorenii l-au ales primar si el nu face decit sa-i insulte si sa-i denigreze! Acest om trebuie dat afara din primarie si niciodata sa nu mai fie ales pentru nici o functie publica, deoarece nu are respect pentru public!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.