Nicolae Robu, o nouă NOTĂ INTERNĂ AVERTISMENT transmisă angajaţilor Primăriei Timişoara. Care...

Nicolae Robu, o nouă NOTĂ INTERNĂ AVERTISMENT transmisă angajaţilor Primăriei Timişoara. Care este scopul documentului

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pnl (1)

Primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, a transmis, la sfârşitul lunii trecute, o nouă notă internă subordonaţilor în care-i avertizează până unde merge transparenţa. Nota internă numărul 9 a fost transmisă în 27 februarie, la două zile după ce PRESSALERT.ro a făcut multe solicitări către primărie de a transmite informaţii legate de cheltuirea fondurilor publice, cum ar fi viza lui Nicolae Robu pentru SUA sau costurile facturilor telefonice pentru şefii municipalităţii.

„Ştiţii, cu toţii, că din postura de Primar, v-am cerut mereu să lucraţi corect, în strictă legalitate, dar şi transparent şi cooperant cu toate instituţiile statului care solicită.


în diverse scopuri, diverse documente. Transparenţa, însă, ca şi cooperarea, trebuie să aibă loc conform legii şi nu discreţionar sau, cu atât mai mult, abuziv. Drept urmare, vă atrag atenţia că aveţi obligaţia să respectaţi regimul documentelor cu care intraţi în contact, fiind strict interzisă punerea la dispoziţia unor terţe persoane, indiferent de poziţia lor şi de scopul invocat, a oricăror documente- copii după documente, în lipsa unor solicitări oficiale în acest sens, înregistrate la Registratură, aprobate de persoane din Primărie investite cu dreptul de a le aproba. Prezenta notă internă va fi diseminată către toţi angajaţii Primăriei”, se arată în document. Primarul încearcă astfel să se asigure că nu pleacă spre vreo instituţie a statului, fără ştiinţa şefilor municipalităţii, documente sensibile pentru administraţia Robu.

1 COMENTARIU

  1. Nu retarzilor. Se asigura ca nu intra handicapati ca voi in posesia lor. Institutiile statului pot inra in posesia lor oricand. Dar sunteti prea prosti sa intelegeti asta, si prea limbincuristi pentru PSD ca sa va opriti din mintit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.