Nu rataţi, astăzi, de la ora 20:00, o ediţie specială a PRESSALERT...

Nu rataţi, astăzi, de la ora 20:00, o ediţie specială a PRESSALERT LIVE, în direct de pe scena teatrului naţional. Ce spectacol de POVESTE semnat Teodor Mazilu şi regizat de Ioan Ardeal Ieremia este noul hit

0
DISTRIBUIȚI

prosti sub clar de luna

PRESSALERT LIVE aduce, în premieră, o ediţie specială în direct de pe scena Teatrului Național din Timișoara, azi, 24 martie, de la ora 20:00.

Vorbim, de la Teatru, despre cele mai fierbinți subiecte ale momentului: despre afaceri, corupţie şi iubire.

Directorul adjunct al Teatrului Național din Timișoara, actorul Ion Rizea, e săltat de mascați, percheziționat și încătușat.


Totul face parte din cea mai nouă producție a Naționalului Timișorean, spectacolul „Proștii sub clar de lună”, al cărui autor este Teodor Mazilu, adaptat la ştirile zilei de regizorul Ioan Ardeal Ieremia. Spectacolul va avea premiera duminică, 29 martie, de la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Național din Timișoara.

Prin urmare, ne-am propus să intrăm în dedesubturile poveștii.

Până la premieră, vă invităm să fiți martorii unei lumi extraordinare care se desfăşoară în spatele cortinei, părtaşi ai trăilor iubiţilor actori timişoreni care alcătuiesc peisajul ultimului „hit” al teatrului timişorean, „Proştii sub clar de lună”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.