O nouă ediție a târgului „Angajatori de top”. Ce calități te-ar putea...

O nouă ediție a târgului „Angajatori de top”. Ce calități te-ar putea ajuta să obții un job plătit cu 1.500 de euro

0
DISTRIBUIȚI

tmo

50 de companii participante, 100 de specialiști HR, peste 2.000 de oportunități de carieră și 5.000 de vizitatori  – iată cifrele care definesc cel mai mare târg de carieră a€“ Angajatori de TOP Timișoara. Evenimentul va avea loc în perioada 13 – 14 martie, la Centrul Regional de Afaceri din orașul de pe Bega.

Sunt, potrivit organizatorilor, un număr de 2.150 de oportunități de carieră deschise atât persoanelor cu experiență, dar și juniorilor și studenților.


Joburile pot fi remunerate și cu 1.500 de euro lunar.

„Estimările companiilor în privință salariilor variază în funcție de nivelul de experiență, iar aceste valori pot fi puternic influențate de o serie de alte criterii precum: specializarea candidatului, deținerea anumitor cunoștințe tehnice sau competențe legate de cunoașterea unei limbi străine. În plus, în cazul profesioniștilor contează foarte mult și rezultatele obținute la locul anterior de muncă, experiență relevanță pe o poziție anterioară, deținerea de certificări sau atestate. În urmă centralizării informațiilor primite, cei mai mulți angajatori au spus că salariile pentru un angajat entry-level se pot situa în intervalul 300 – 500 euro, pentru un angajat cu nivel mediu de experiență între 500 și€“ 1.000 euro, iar pentru candidații seniori pot ajunge la peste 1.500 de euro”, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.