Percheziții în 15 locații din Banat, într-un dosar de evaziune fiscală. Ce...

Percheziții în 15 locații din Banat, într-un dosar de evaziune fiscală. Ce au căutat anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii caras (2)

Azi de dimineață, poliţiştii au efectuat 15 percheziţii în judeţele Caraş-Severin şi Timiş, la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală, precum şi la sediul unei întreprinderi individuale.


Potrivit Ancuței Chețan, ofițerul de presă al Poliției Caraș-Severin, „poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au efectuat 10 percheziţii în judeţul Caraş-Severin şi cinci în judeţul Timiş, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”.

Astfel, faţă de o femeie de 39 de ani, administrator al unei întreprinderi individuale, a fost dispusă continuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, prejudiciul urmând a fi stabilit pe parcursul cercetărilor. Din cercetări a reieşit că în evidenţele contabile ale întreprinderii se regăsesc documente care nu ar avea la bază operaţiuni reale.

La acțiunea care a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I., au participat şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Caraş-Severin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.