Petrecere de mărţişor cu intrarea liberă pentru reprezentantele sexului frumos, cu Ray...

Petrecere de mărţişor cu intrarea liberă pentru reprezentantele sexului frumos, cu Ray Okpara, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

rayokparaAmatorii de muzică electronică sunt invitaţi miercuri, 4 martie la un mărţişor muzical mai altfel, care îl va aduce în oraşul nostru pe germanul Ray Okpara, în cadrul unui eveniment care va avea loc cu începere de la ora 22.00, la Scottish Pub.

Capul de afiş al nopţii a devenit cunoscut încă din 2008 cu release-uri la casele de discuri Cecille, Oslo, Get Physical sau Area Remote.


Printre piesele lui care s-au bucurat de mare succes pe ringurile de dans în întreaga lume amintim Soul Chant (apărută pe compilaţia Viva Music Compilation editată de Steve Lawler), Around The Cong sau Swimming to the Moon. Alături de Ray Okpara va mixa şi Nusha, care a devenit cunoscută în 2007 şi de-a lungul timpului a avut ocazia să mixeze alături de nume ca Audiofly, Lee Burridge, Sis, Solomun, Shlomi Aber, Phil Weeks, Alex Niggemann, Uner, Nic Fanciulli, Anja Schneider, Marc Poppcke, Karmon, Climbers, Oliver Koletzki, Den Ishu, Andrade, Leon, Federico Locchi, Polarize sau Dirty Culture.

Alături de cei doi invitaţi speciali va mixa şi rezidentul casei, Vali Florea, iar biletele de intrare pentru acest party costă 15 lei pentru băieţi şi gratis pentru fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.