PMP Timiş, cu crucea şi mirul la Consiliul Judeţean Timiş, pentru demiterea...

PMP Timiş, cu crucea şi mirul la Consiliul Judeţean Timiş, pentru demiterea lui Bojin. Câţi nemulţumiţi au fost VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

pmp protest

PMP Timiș continuă demersurile prin care dorește schimbarea președintelui Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin. Vă reamintim că în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE de la debutul acestei săptămâni, Roxana Iliescu, președintele filialei județene a PMP, a anunțat că în opinia sa Bojin ar trebui să demisioneze din cauza faptului că proiectele județului sunt doar pe foaie, în vreme ce finanțările de la București lipsesc.


La două zile distanță, PMP Timiș anunța că va începe strângerea de semnături pentru demiterea lui Bojin. Reprezentanții partidului au încheiat săptămâna în același ton, mai exact cu o acțiune de protest în fața Consiliului Județean Timiș.

La ora 13, doar 12 nemulțumiți, cu tot cu conducerea partidului și-a făcut apariția la fața locului. Chiar dacă au fost depășiți numeric de forțele de ordine și de jurnaliștii prezenți la fața locului, PMP-iștii au scos la vedere arsenalul. Pancarte prin care i-au cerut demisia lui Bojin, dar și o cruce și un mir cu care au sfințit pancartele și l-au curățat simbolic pe Bojin. Mai mult, Iliescu a depus la registratura CJT o adresă prin care a cerut ca Bojin să facă publice realizările sale din timpul mandatului de președinte al CJT, adică proiectele de dezvoltare a județului. Despre slaba mobilizare, președintele PMP Timiș a declarat că „noi am dorit să dăm un semnal clar. Am dorit să depunem această cerere. Cred că nu este revelant numărul persoanelor care s-au aflat astăzi în fața Consiliului Județean Timiș, cu atât mai mult cu cât aceste persoane încă se află în programul de lucru”.

Foto: Adrian Pîclişan

2 COMENTARII

  1. Bine ca vin ei cu idei de proiecte,bine ca pe vremea cand PDL-ul era la guvernare erau proiecte . La MINISTERUL DEZVOLTARII a lui UDREA erau proiecte ,desigur pentru Udrea &co aveau proiecte ,chiar si concurau pe UNICUL proiect al UDREI ,,cum sa FURAM mai mult”.Asa ca sa ne mai scuteasca hotii din PMP.

  2. Adi,ce nu înțelegi,este faptul că în Partidul Mișcării Populare Timiș nu există niciun fost pdl-ist.Suntem tineri care nu au mai făcut politică,nu am avut nicio funcție publică și nu în ultimul rând,venim cu o altă mentalitate de a face politică și de a fi în asenimentul oamenilor și pentru ei.Nu doresc și nici nu m-am gândit vreodată că pot pleca la un drum având pe conștiință anumite persoane care au făcut parte din acest partid (n.r. PMP) și care au încălcat legea,sub o formă sau alta.Fiecare răspunde pentru faptele lui.Paralelismele sunt pentru oamenii slabi,care nu gândesc,răutăcioși și care nu au un țel în viață.Nu mă refer în mod special la tine și nu o spun cu răutate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.