PNL și PMP, umăr la umăr la protestul anti-Șova de la Timișoara...

PNL și PMP, umăr la umăr la protestul anti-Șova de la Timișoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

protest sova facebook

După mai bine de o oră de pregătiri, în Piața Operei a început protestul la adresa faptului că Senatul a respins cererea DNA de încuviințare a arestării preventive a senatorului Dan Șova. Deși s-au adunat încă de la ora 18.00, protestatarii au fost reduși la tăcere de concertul organizat de Primăria Timișoara cu ocazia deschiderii Târgului de Paște.

Odată începută acțiunea, nemulțumiții au afișat mai multe pancarde, printre care una cu mesajul „Șuie Mova”, precum și pancarde „reciclate” de la


Câţi nemulţumiţi au fost VIDEO" href="http://www.pressalert.ro/2015/03/pmp-timis-cu-crucea-si-mirul-la-consiliul-judetean-timis-pentru-demiterea-lui-bojin-cati-nemultumiti-au-fost/" target="_blank">protestul de la CJT la adresa lui Titu Bojin
. Nici scandările nu au lipsit din peisaj, protestatarii cerând „să plece hoții”, „nu imunitate”, și strigând „cine nu sare, cine nu sare, ori e cu Șova, ori e prost de moare”, „parlament penal, marș la tribunal” sau „nu mai suportăm, noi vă judecăm”.

În mare parte, protestatarii sunt membri PMP și PNL. Acțiunea a fost „supravegheată” și de consilierul județean PNL Tiberiu Lelescu. În jurul orei 19.15, protestatarii au pornit într-o tură a centrului Timișoarei, strigându-le celor prezenți „dacă vă pasă, nu stați la terasă”. Unul dintre participanți, scriitorul Daniel Vighi, a plecat spre casă în jurul orei 19.30, nu înainte de a spune „ne-am făcut datoria civică. Și dacă unul era să protesteze contra, era bine”. Protestatarii au stabilit o nouă întâlnire pentru mâine seară, după terminarea acțiunilor legate de Târgul de Paște.

Sursa foto: Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.