Poliția Locală, plimbări intensive cu tramaveie. Ce sarcină au primit oamenii legii...

Poliția Locală, plimbări intensive cu tramaveie. Ce sarcină au primit oamenii legii de la edilul șef Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

tramvai ratt

Poliția Locală Timișoara are o nouă sarcină din partea edilului șef Nicolae Robu. După ce au fost trimiși să păzească palmierii edilului, acum agenții de la Locală au dificila sarcină de a curăța tramvaiele de boschetari și hoți, asta până când în vehiculele RATT vor fi instalate camere de luat vederi.

„Am văzut că a fost foarte promovată intenția de a asigura un alt standard în mijloacele de transport în comun din Timișoara.


Această campanie care doresc să o duc pentru a curăța tramvaiele din Timișoara de boschetari și de hoți sunt convins că va da rezultate, pentru că directorul poliției trebuie să îmi raporteze în permanență cum merge treaba. Sunt convins că prezența poliției va asigura liniştea cetățenilor obișnuiți, nici nu îmi găsesc cuvintele, pentru că este anormal că alături de cetățeni care își văd de treabă curați, îngrijiți, se află această categorie care creează probleme. În orice caz, sper că până la urmă am fost corect înțeles, sper că prezența camerelor video în număr mare în tramvaie și în celelalte mijloace de de transport în comun care sunt echipate cu așa ceva și existența unui centru de monitorizare a ce se întâmplă în mijloacele de transport în comun ne va permite să lucrăm mai eficient, pentru că ne va putea indica precis unde trebuie să se intervină”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.