Prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, audiat de DNA. Vezi ce alt nume...

Prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, audiat de DNA. Vezi ce alt nume greu e chemat de procurorii anticorupţie UPDATE 2 Reacţia după audieri FOTO

2
DISTRIBUIȚI

 

prefectul eugen dogariu (4)

Prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, a fost chemat, astăzi, pentru audieri la sediul DNA Timişoara în dosarul corupţiei de la Poliţia Timiş. Numele lui Dogariu apare în interceptările din dosarul în care sunt anchetaţi penal fostul şef al Poliţiei Timiş, Sorin Muntean, adjunctul acestuia, Florin Bolbos şi fostul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere, Marcel Crăciunescu. La PRESSALERT LIVE,  Dogariu a povestit că „primarul mi-a spus că are o problemă cu un agent care face abuz în serviciu. A venit la mine, am stat față în față vreme de 30 de secunde și i-am spus să facă o adresă prin care să sesizeze acest lucru”. Prefectul a explicat că în cauză a fost făcută o adresă care s-a trimis la poliție și s-a primit răspuns că se face o anchetă internă. Dogariu a spus că nu poate să se pronunțe asupra anchetei și a menționat că „atâta timp cât nu discutăm de o chestiune instituțională și de un mod de reacție instituțional, sunt sigur că cei care sunt abilitați vor găsi niște răspunsuri vizavi de anchetele care se fac în momentul de față”.


Prefectul a fost audiat ca martor şi a părăsit sediul DNA Timişoara după ce a răspuns întrebărilor anchetatorilor. La ora 14,30, este aşteptat pentru audieri şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, anchetatorii investigând atât implicarea lui în schimbarea agentului de poliţie de la Recaş la solicitarea primarului din localitate, cât şi accidentul de pe autostradă în care acesta a fost implicat anul trecut şi care a fost muşamalizat.

UPDATE 1 Titu Bojin a ajuns la sediul DNA Timişoara la ora 14,25, însoţit, ca de obicei, de avocatul său. „Am venit să se consemneze în scris cele discutate anterior. Despre ce s-a întâmplat la Recaş, desigur. Ce să fie cu accidentul ăla? Nu e nimic”, a susţinut Bojin.

UPDATE 2 După aproximativ 40 de minute, Bojin a ieşit din sediul DNA destul de îngândurat, mulţumindu-se să spună doar că „a fost ce v-am spus. Nimic altceva. Tot martor sunt”.

2 COMENTARII

  1. Mare ziarist, de ce nu pui poze si cu prefectu? o fi sponzorul tau? sau nu te lasa structura? Stiu ca nu o sa postezi acest mesaj cea ce dovedeste cat de dublu joci, si o sa urli in gura mare cat esti tu de deontolog. suna un ministru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.