Prefectul Judeţului Timiş, controale la instituţiile publice. Ce neregului caută şi ce...

Prefectul Judeţului Timiş, controale la instituţiile publice. Ce neregului caută şi ce apel a lansat pentru inspectoratul școlar

1
DISTRIBUIȚI

prefectul eugen dogariu (3)

Prefectul judeţului Timiş a anunţat recent că are în plan efectuarea unei verificări privind modul în care instituţiile deconcentrate îşi desfăşoară activitatea.

Mai exact, Dogariu a declarat că „am solicitat în această perioadă insituţiilor publice să reevalueze programul cu publicul în aşa fel încât să respecte hotărârile de guvern care statutează modul în care se organizeză relaţiile cu publicul urmând ca în perioada următoare să facem şi nişte controale pentru a vedea dacă el este respectat aşa cum prevede legislaţia în vigoare.


Ne interesează ca şi cetăţenii să aibă acces la aceste instituţii publice şi cât mai uşor să poată să şi spună ce probleme au. Programul cu publicul este de la 8.30 – 16.30, iar în una din zilele săptămânii programul trebuie prelungit până la ora 18.00”. Prefectul spune că a primit mai multe sesizări de la cetăţeni care au fost nemulțumiţi de faptul că funcţionarii publici nu sunt disponibili, în ciuda faptului că se află în timpul programului.

Al doilea apel lansat de prefect a fost către Inspectoratul Şcolar Timis. Prefectul a solicitat atenţie sporită la modul în care sunt alcătuite itinerariile de deplasare a elevilor, dar şi cu privire la modul în care micuţii sunt supravegheați în timpul deplasărilor în fara şcolii pe durata Săptămâii Altfel.

1 COMENTARIU

  1. N-ar fi normal sa sesize superiorii ierarhici ai celor ce nu respecta legea? Si sa astepte sa-i dea ministrul de resort mandat sa-i verifice? parca asa scrie la lege! Sau legea e numai pentru unii. Si in alte judete s-a dar ordin la controale

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.