PRESSALERT.ro, locul II la competiţia de tir pentru jurnaliste. Ce probe de...

PRESSALERT.ro, locul II la competiţia de tir pentru jurnaliste. Ce probe de foc au avut de înfruntat FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-281254450">

Tragere-2167

Un pistol de mărțișor – asta au primit jurnalistele din Timișoara din partea Grupării Mobile de Jandarmi “Glad Voievod”. Cu ocazia zilei de 8 Martie și a împlinirii a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei, jurnalistele au fost invitate să participe la un concurs de tir organizat de Gruparea de Jandarmi Mobilă “Glad Voievod” din Timişoara. La aliniamentul de tragere s-au aflat și cele opt jandarmerițe din cadrul grupării.

Evenimentul a avut loc la poligonul de tragere ”Modoș” din Timișoara. Jurnalistele au lăsat deoparte pixul, agenda și microfonul și și-au pus în evidență calitățile în mânuirea armei de foc. La prima probă, participantele au tras la ținta piept cu cercuri, cu un pistol „Carpați”, model 1974, de calibru 7.65mm. La cea de-a doua probă, din poziția culcat, au trebuit să nimerească țintele cu un pistol mitralieră de calibru 7.62mm.

Câștigătoare au fost jurnalistele care au adunat cele mai multe puncte. Pe locul I s-a clasat Maria Rohnean (reporter Digi24) cu 122 de puncte, iar pe locul al II-lea s-a situat reporterul PRESSALERT.ro, Angela Novăcescu, la o diferență de doar un punct. Cu locul al III-lea a plecat acasă Roxana Truscoaica (reporter Televiziunea Cetățeanului), care a adunat 114 puncte, iar Adina Iriza (reporter RTV) a primit mențiune. Participantele au primit diplome, cupe, dar și trandafiri din partea jandarmilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.