Prima doamnă, „îmbrăcată” de o creatoare de modă din vestul țării pentru...

Prima doamnă, „îmbrăcată” de o creatoare de modă din vestul țării pentru aniversarea Principesei Margareta

1
DISTRIBUIȚI

24Carmen Iohannis, soția președintelui României, a purtat miercuri, la ceremonia organizată de ziua Principesei Margareta la Caselul Peleş, o rochie creată de arădeanca Eli Lăslean.

„Mă simt binecuvintată!… În ziua de Buna Vestire, la ziua Principesei Margareta, la Peleş, să am şansa de a-mi vedea rochia, creată special, purtată cu eleganţă de Prima Doamnă !… Cuvintele nu pot exprima ceea ce eu şi echipa mea simţim …”, a postat Eli Lăslean pe Facebook.


Ea a distribuit și fotografia oficială în care alături de Principesa Margareta și Principele Radu apare cuplul prezidențial. Carmen Iohannis poartă o rochie elegantă, de culoare roz prăfuit, cu dantelă în partea de sus a corpului, respectiv cu voal crepe în partea de jos.

Designerul arădean a fost contactat în mod special pentru a crea o ținută elegantă pentru prima doamnă a țării. În urma mai multor schițe, modelul a fost ales, iar pentru probe s-a deplasat la Sibiu. Luni, rochia a fost livrată de fiul creatoarei de modă.

Miercuri după-amiază, la Castelul Peleş a avut loc prima ceremonie de decorări regale din anul în curs. Evenimentul a fost urmat de un dineu la care au participat președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, alături de Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, fiica Principesei Ileana a României, și fiul ei, Baronul Johannes von Holzhausen, precum și personalități din Suedia și Marea Britanie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.