Primarul Nicolae Robu, discurs DEMAGOGIC despre MERITOCRAŢIA din PNL. Ce oameni promovează,...

Primarul Nicolae Robu, discurs DEMAGOGIC despre MERITOCRAŢIA din PNL. Ce oameni promovează, de fapt, edilul

1
DISTRIBUIȚI

sanda grebla nicolae robu

Tinerii liberali din Timiş au avut parte, la finele acestei săptămâni, de un discurs la indigo. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Alina Gorghiu, preşedintele PNL, spunea că îşi spune speranţele în tineri, aceștia aveau să audă acelaşi discurs, de data aceasta din partea copreşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu, weekend-ul trecut, la Buziaş, la Şcoala Politică „Avram Imbroane”, unde au fost prezenţi peste 100 de studenţi liberali.

Cunoscut pentru sintagma „meritocraţie”, pe care primarul Timişoarei o aplică, de fapt, după bunul plac, Robu a avut acelaşi tip de discurs demagogic deși, în realitate, promovările făcute de el au prea puţine în comun cu meritocraţia. Un caz celebru este cel şoferului său personal, al cărui merit principal a fost că l-a dus cu maşina acolo unde şi-a dorit, şi, ca urmare, a fost avansat în funcţia de şef de serviciu la Poliţia Locală Timişoara.


Şi mai cunoscută este însă fosta sa consilieră, Sanda Greblă, care a reuşit, conform aceloraşi principii numai de primar ştiute, să fie avansată la gradul de funcţionar public şi să ocupe un loc călduţ în cadrul consiliului de administraţie al RETIM.

Nicolae Robu le-a spus tinerilor liberali prezenţi la Buziaş: „Meritocraţia este singurul mod în care se poate face o politică sănătoasă în România. Există prea multe exemple de oameni politici necinstiţi, pătaţi, care au adus doar deservicii ţării şi politicii româneşti. Vă asigur că Partidul Naţional Liberal face un altfel de politică. Tinerii care muncesc au fost şi vor fi susţinuţi în cadrul PNL. Este momentul să demonstrăm că politica este bazată pe muncă, pe competenţe, pe o apropiere reală de cetăţean şi nevoile lui. Partidul Naţional Liberal este un partid cu tineri valoroşi, care în viitor vor fi primari, consilieri locali sau judeţeni, miniştri, deputaţi sau senatori.”

Printre invitaţii în cadrul şcolii politice s-au numărat Ben–Oni Ardelean, senator PNL de Timiş, Horia Cristian, deputat PNL de Timiş, Nicolae Robu, primarul oraşului Timişoara, Marian Constantin Vasile, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Dan Diaconu, viceprimar al Timişoarei. Cu ocazia desfăşurării acestei şcoli politice, membri ai Cluburilor Studenţeşti Liberale din toate judeţele ţării au avut şansa de a participa la cursuri de training interactive privind public speaking-ul, susţinute de Leontin Gheorghe, Sorin Predescu şi Adrian Colhon.

1 COMENTARIU

  1. Ca sa vedeti au mai ramas langa Robu doar pupicincuristii, Ben Oni Ardelean, Marian Constantin Vasile, Horea Cristian, ilie Stoinel, Robu nu mai conduce mult PNL, o sa-i rupa fasul PDL -isti
    Bravo Robu,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.