Primirea traseiştilor în PNL, exclusă DEOCAMDATĂ. Ce spune Nicolae Robu despre soarta...

Primirea traseiştilor în PNL, exclusă DEOCAMDATĂ. Ce spune Nicolae Robu despre soarta consilierului judeţean Sorin Cociobea

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pnl (2)

Copreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, spune pas traseişitilor sau mai exact revenirii acestora în noul PNL format prin fuziunea dintre PNL şi PDL.

Acesta a comentat astăzi că „nu avem ce să discutăm cu niciunul din cei plecaţi. Noi am fost părăsiţi când eram în toiul luptei politiice.


Am dovedit că suntem un partid puternic şi am câştigat acea luptă chiar şi fără sprijinul anumitor colegi. Putem să ne desfăsurăm activitatea şi fără ei. Pe de altă parte, PNL este un partid deschis. Peste timp noi nu excludem discuţii cu unii dintre cei plecaţi care nu au avut şi antecedene de neloialitate, care nu au făcut dovadă de habotnicie, care între timp fac lucruri bune şi se reabilitează. Cu astfel de oameni poate într-o bună zi stăm de vorbă, dar nu venim să facem nimănui nicio promsiune. Suntem puternici şi capabili sâ câştigăm toate alegerile din 2016 în confirguraţia în care ne aflăm acum”.

Întrebat dacă Sorin Cociobea fost membru PDL care a plecat la PSD, dar ieri a decis să rămână consilier judeţean independent are loc în PNL, Robu a spus că „nu fac încadrări faţă de niciun om. Sunt oameni care au greşit atât de grav faţă de PNL, care nu mai au cum să îşi spele păcatele”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.