Reacţia IGPF la acuzaţiile comisarului şef Popară că au fost scrise minciuni...

Reacţia IGPF la acuzaţiile comisarului şef Popară că au fost scrise minciuni în raportul de control

4
DISTRIBUIȚI

handra-si-popara-intorsi-

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a reacţionat la declaraţiile făcute PRESSALERT.ro de către comisarul şef Marius Popară, cel împuternicit ca adjunct al şefului Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara. Referindu-se la un control efectuat la sfârşitul anului trecut de către IGPF, când au fost găsite numeroase probleme în modul în care s-a securizat graniţa externă a Uniunii Europene, Popară a susţinut că ” Sunt neadevărate (constatările din raportul IGPF, n.a), da, asta pot să vă spun şi atât.


Asta pot să vă spun că sunt multe lucruri neadevărate”.

La solicitarea PRESSALERT.ro, IGPF a precizat că „în perioada 26.10 – 07.11.2014, Direcţia de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a desfăşurat un control intern managerial la structurile Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara pentru a verifica modalitatea de desfăşurare a activităţilor de supraveghere şi control la trecerea frontierei. În urma verificărilor, echipa de control a întocmit un raport în care au fost propuse  unele măsuri pentru eficientizarea activităţii, care au fost aduse la cunoştinţa personalului I.T.P.F. Timişoara în vederea punerii lor în aplicare, conform procedurilor legale în vigoare. Totodată, menţionăm că nu au existat contestaţii la raportul de control din partea structurilor I.T.P.F. Timişoara care au fost verificate în acea perioadă”.

4 COMENTARII

  1. Încă o data putem observa ca Mariusica Papara este un frustrat mincinos fără simțul responsabilității!
    Adevărat comandant ce nu-și asuma nimic !!!!!

  2. domnu popara, iarasi v-au prins astia cu ,,fofarlica”……rusinica , rusinicaaaaa….aoleu , este rusinos sa nu sti sa-ti asumi neimplinirile…….este greu sa fi sef…..dar lasa ca le aratati dvs astora de la igpf, cand veti ajunge chestor cu 3 stele si …..5planete….vai de capul vostru de cocalari….voi habar nu aveti sa conduceti o grupa de gradinita , dara va credeti mari comandanti de osti…….:D 😀 😀

  3. Pt Escu
    Vrei sa afli Cum se face o desistare? Citește prin cărți !
    Vrei sa afli dacă ești subiectul uneI desistarI? …..răbdare , te va trezi cineva la 6 dimineața la momentul potrivit !
    Vrei sa afli cine sunt cei ce s-au desistare? Sunt cei ce nu ai vor sa va dea șpagă vouă !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.