Referendum la Săcălaz în privința exploatării gazelor de șist. Câte persoane sunt...

Referendum la Săcălaz în privința exploatării gazelor de șist. Câte persoane sunt așteptate la vot GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2091813845">

referendum gaze de sist sacalaz costi duma (4)

Cetăţenii cu drept de vot din localitatea timişeană Săcălaz își exprimă astăzi opinia într-un referendum consultativ. Locuitorii comunei de lângă Timișoara sunt consultați în privința exploatării gazelor de șist.

Cei aproape 7.000 de localnici înscrişi pe liste trebuie să răspundă cu „da” sau „nu” la următoarea întrebare: „Sunteţi de accord cu exploatarea resurselor naturale prin metoda fracturării hidraulice, care poate dăuna sănătăţii oamenilor, animalelor şi mediului înconjurător?”.

Primarul din Săcălaz, Ilie Todaşcă spune, conform Radio Timișoara, că din discuţiile cu cetăţenii reiese că majoritatea este împotriva fracturării hidraulice.

Referendumul a început la ora 7.00 în această dimineață şi urnele se vor închide la ora 23.00. Pentru a fi validată, consultarea trebuie să întrunească o prezenţă de cel puţin 30% din populația cu drept de vot.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.