Richard Clayderman a împărţit partituri şi batiste spectatorilor la concertul său din...

Richard Clayderman a împărţit partituri şi batiste spectatorilor la concertul său din Timişoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

clayderman (3)Celebrul pianist Richard Clayderman a susţinut vineri seara un concert extraordinar la Opera Română din Timişoara, unde şi-a lansat şi cel mai recent concept de spectacol, care se numeşte „From Paris with Love”.

Din repertoriul de spectacol nu a lipsit „Ballade pour Adeline”, piesă care a atins recordul de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări şi care a devenit emblema celebrului pianist. Richard Clayderman este unul dintre cei mai iubiţi pianişti contemporani, înregistrând vânzări record de peste 150 de milioane de copii şi deţinând un palmares de 267 de discuri de aur şi 70 de platină. Spectacolul său din Timişoara a inclus două reprize muzicale în care spectatorii au avut parte de o serie de compoziţii celebre atât din repertoriul propriu, cât şi din visteria altor artişti, printre piesele care au reuşit să fie pe placul celor prezenţi numărându-se şi celebra „I just called to say I love you”, de Stevie Wonder.

Pianistul a rostit câteva cuvinte şi în româneşte şi s-a scuzat că engleza lui nu este prea avansată, marea majoritate a dialogurilor acestuia cu publicul fiind realizată în limba franceză.


Spre bucuria spectatorilor aflaţi în primele rânduri, pianistul a împărţit în sală câteva partituri şi chiar şi două batiste albe, scoase din buzunarul de la reverul costumului. Celebrul muzician a mai fost concertat în Timişoara în luna februarie a anului 2007, tot la Operă.

Foto: Sebastian Tătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.