Saloane de lux pentru pacienții internați în secția din Timișoara, în care...

Saloane de lux pentru pacienții internați în secția din Timișoara, în care le sunt salvate picioarele de la amputare. Cum au ajutat timişorenii

0
DISTRIBUIȚI

clinica de chirurgie vasculara

La Spitalul Județean din Timișoara, saloanele unei secții arată ca cele din clinicile private.


Nouă din cele zece saloane ale Clinicii de Chirurgie Vasculară, singura de altfel din vestul țării, care nu au mai fost renovate de ani întregi, au fost modernizate într-un an și cinci luni doar cu sprijinul comunității.

Astăzi, a fost inaugurat și cel de-al nouălea salon de lux, dotat cu aparat de aer condiționat, alarmă pentru asistente, baie complet amenajată cu accesorii pentru persoanele cu dizabilități, parchet și uși noi. Totul cu sprijinul unei companii private care a donat 10.000 de euro. Potrivit reprezentanților clinicii, și ultimul salon va fi renovat în acest an cu sprijinul Rotary Ripensis, dar ar mai fi nevoie de bani pentru reabilitarea holului sau cumpărarea de mobilier.

Nu mai puțin de 5.000 de pacienți trec pragul anual Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara, dintre care 2.000 sunt supuși unei operații, ce previn accidentele vasculare cerebrale sau amputațiile de membre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.