Sanda Greblă, înlocuită în consiliul de administraţie al RETIM cu… Sanda Greblă....

Sanda Greblă, înlocuită în consiliul de administraţie al RETIM cu… Sanda Greblă. Ce explicaţie FABULOASĂ are primarul Robu

3
DISTRIBUIȚI

sanda grebla nicolae robu

Situaţie fabuloasă în Consiliul Local Timişoara unde consiliera personală primarului Nicolae Robu, Sanda Greblă, a fost schimbată din consiliul de administraţie al RETIM cu ea însăşi. Practic, după ce a câştigat concursul pentru a deveni funcţionar public în cadrul Primăriei Timişoara la Direcţia Tehnică, Sanda Greblă a demisionat din funcţia de reprezentant în consiliul de administraţie al Retim.


Fiindcă postul a rămas vacant, astăzi, aleşii au votat desemnarea unei persoane pe acelaşi post. Culmea, Greblă a fost înlocuită cu ea însăşi, de data acesta cu titlul de reprezentant al Primăriei Timişoara în acelaşi consiliu de administraţie.

Situaţia Sandei Greblă a fost descrisă de primar astfel astfel: „Sanda Greblă a fost numită astăzi prin votul aproape unanim al Consiliului Local, şi nu prin vreo decizie a primarului, pe un loc vacant în consiliul de adminstraţie de la RETIM”. Fiindcă i s-a spus că locul a fost vacantat prin plecarea ei, Robu a comentat că, „dar are vreo importanţă cum a fost vacantat locul, este un loc vacant. A demisionat ea din poziţia respectivă în urmă cu ceva vreme şi postul a devenit vacant, prin urmare a urmat o procedură legală de numire în consiliul de administraţie. Ce vi se pare ciudat? Se putea face şi o altă numire, consiliul local putea avea grijă să facă o altă propunere, evident”.

3 COMENTARII

  1. Cat de prosti sunt cei din Pdl care nu au nici un om in nici un consiliu de administratie. Robu ii joaca pe degete si Popa doarme, sau nu isi da seama sau ia vandut fara nici o remuscare. O gasca de incompetenti si legume

  2. Pai asta e si functionar public si consilier personal in cabinetul primarului si membru in AGA la retim, toate astea fara sa se intrebe cineva daca se incalaca sau nu prevederile legii 161 /2003. dat fiind ca de numele acestei individe nu se leaga nimic pentru oarsul asta, ma intreb, IAR TOV PRIMAR O PUNE PESTE TOT PE UNDE GASESTE VREUN LOCSOR PLATIT DIN BANII PUBLICI FARA A SE SINCHISI DE REGIMUL INCOMPATIBILITATILOR SAU INSTITUTII PRECUM A.N.I., MA INTREB CHIAR ASA DE BINE O SUGE? CA ALTCEVA NU VAD SA O RECOMANDE NIMIC PENTRU POSTURILE SI FUNCTIILE OFERITE.
    NISTE CACANARI, EFECTIV MI-E SCARBA . NICI MACAR NU MA MAI OBOSESC SA FAC COMENTARII. CRED CA MA PUN PE SESIZARI. NESIMTITUL ASTA INTRECE ORICE LIMITA. NICI HOTUL DE CIUHANDU NU SI-A PERMIS ASEMENEA SFIDARI.

  3. E strigator la ceruri..pana unde poate duce nesimtirea acestui primar!!Cum poate spune ca cineva care isi da demisia dintr-un post…poate reveni inapoi…daca postul..este vacant?!Este o aberatie..ca multe altele pe care primarul Timisoarei ne uimeste zi de zi!!Dar sa nu uitam totusi ca Sanda Grebla este amanta lui si pentru ea,Robu face orce ca sa ii fie bine..sa o aiba..cat mai aproape!!Tot pentru amanta lui,tov primar a dorit acum un an in urma sa ii faca cadou un spatiu de la Sala Olimpia,printr-o licitatie..la comanda..un spatiu care era deja ocupat de Dl Florin Teodorescu!!!In acest spatiu functioneaza una din cele mai dotate sali din tara,poate si din Europa cu aparate moderne pentru practicarea culturismului si pentru antrenamente de mentinerea sanatatii si a unui corp cizelat!Dar ,Robu..nu tine cont de cei care au facut si inca fac ceva pentru acest oras,pentru sport si pentru renumele orasului…el pur si simplu..ii elimina sau ii face sa renunte deoarece nu ii convine cand cineva este mai presus decat el,in ceea ce priveste devotamentul ptr ca acest oras sa arate bine si cetatenii sa se poata mandri ca traiesc in Timisoara.El vrea ca ideile sa fie doar a lui..dar sa vazut ce prostii scoate din mintea lui bolnava..pana Ponta l-a facut,,primar buclucas”!El ar trebui sa plece si sa lase pe altul in locul ptr ca e varza la orce capitol…si chiar ne face..orasul de rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.