Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean, despre senatorii PSD care îl protejează pe Şova:...

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean, despre senatorii PSD care îl protejează pe Şova: „Dacă avem unde să mai mergem în jos în privința decredibilizării, cred că ieri am primit încă un glonț în picior”

6
DISTRIBUIȚI

ben-oni ardelean2

Senatorul PNL, Ben-Oni Ardelean, a criticat dur refuzul colegilor săi senatori PSD de a încuviinţa arestarea lui Dan Şova.

„A fost un vot care suscită emoții la nivel societal. Acest vot era predictibil încă de săptămna trecută de când am văzut votul dat de Comisia Juridică că acesta va fi votul care va fi dat în cazul Șova. În discuțiile pe care le-au avut cu anumiți senatori din arcul puterii mi se spunea că nu vor fi așa dur criticați de societate”.
Mai mult, liberalul spune că urmările vor fi resimţirte şi la nivel internaţional. „Această abordare pur politicianistă este o sfidare la adresa cetățenilor și la adresa sferei internaționale. România este privită ca și pilon de stabilitate în zonă. Discutăm de baze militare americane, discutăm de plasarea unui scut militar anti- rachetă extrem de dur criticat și în acest moment nu avem voie să greșim la capitolul corupție.


Credibilitatea țării noastre este pusă la îndoială. Suntem într-un circuit amplu în care am putea să luăm leading-ul pe zonă. Cred că acest proiect este compromi cu voturi de genul Șova de ieri”.
Liberalul nu a piedut ocazia de a ataca dur PSD despre care a spus că „nu numai că nu a înțeles nimic legat de ceea ce înseamnă dorința cetățeanului, dar își bate joc de propriul electorat, de colegii paralmentari și de tot ce înseamnă instituții în România. Dacă avem unde să mai mergem în jos în privința decredibilizării cred că ieri am primit încă un glonț în picior și lucrul acesta nu ne face decât să gândim serios la alternativele pe care le avem”.
Senatorul susţine că este necesar ca România să fie scoasă de sub actuala conducere prin alegeri anticipate. „Nu țin minte să ne fi aflat într-un blocaj mai mare ca și acesta. Din discuțiile pe care le-am avut cu membrii ai guvernului, cu primari și reprezentanți ai administrațiilor locale în acest moment există instituții care sunt în blocaj din cauza fricii de DNA, un blocaj în care cei care cu probleme nu mai semnează nimic. Nu mai doresc să fie în comisii de licitații din comisii de recepții din teamă de DNA”.

6 COMENTARII

  1. Daca poate acest domn Senator sa ne spuna daca a luat mita? Cum si cine ia sponzorizat campania electorala din 2012? De ce si pentru ce? Poate spune si de ce prietenul Ambrus a cerut bani pentru campania lui! Poate drumari spun caci au fost pusi sai plateasca acestui personaj!!!!

  2. Pesdistii sfideaza tot si pe toti, nu mai tin cont de nimic normal. Alegeri anticipate sa scapam de ei, sa-i trimitem in groapa de gunoi a istoriei!!!

  3. @Petrica: folosesti aceeasi tactica precum comunistii si vvp-distragi atentia si arunci cu presupuneri si intrebari ce nu au legatura cu subiectul! Sa te intreb de Dl. Bojin si campania lui? Este clar, mai ales dupa episodul Sova ca aceasta clica reunita sub sigla psd este un rau nenecesar ce trebuie sa iasa din politica!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.