Liberalul Ben-Oni Ardelean: „La Senat avem deja discuţiile avansate, am putea să...

Liberalul Ben-Oni Ardelean: „La Senat avem deja discuţiile avansate, am putea să schimbăm oricând majoritatea”

3
DISTRIBUIȚI

ben-oni ardelean2

Senatorul PNL de Timiș Ben-Oni Ardelean dă asigurări că, în curând, formaţiunea pe care o reprezintă va ajunge la guvernare.
„Suntem în grafic privind negocierile pentru schimbarea majorităţii guvernamentale. S-a făcut tevatură că avem sau nu majoritate. Ceea ce nu s-a exprimat în spaţiul public este capacitatea noastră de a negocia, însă negocierea se face după un program pus la punct”.

Liberalul susţine că în PNL nu există lupte pentru funcţii şi că totul este axat pe munca de reformare a României. „Nu se discută în acest moment despre miniştri, ci despre idei politice, program, administrare şi cred că lucrul acesta este imperativ să îl avem bine definit.


În munca pe acest program de guvernare se disting oameni care lucrează şi cred că lucrul acesta este absolut normal în orice societate civilizată. La Senat avem deja discuţiile avansate am putea să schimbăm oricând majoritatea, însă dorim ca această schimbare să fie concomitentă cu cea din Camera Deputaţilor. Ne dorim să facem atât schimbările din Senat şi din Cameră şi după să facem o moţiune de cenzură. (…) Avem nevoie de un program de guvernare clar precis care să fie bun”, a mai spus Ardelean.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.