Spitalul pentru bolnavii de cancer OncoHelp din Timișoara are, din nou, nevoie...

Spitalul pentru bolnavii de cancer OncoHelp din Timișoara are, din nou, nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare. Cum poți să aduci o rază de lumină în sufletul pacienților

0
DISTRIBUIȚI

salon oncohelp

Saloanele spitalului pentru bolnavii de cancer OncoHelp din Timișoara arată excelent, însă lipsește ceva. Pentru că reprezentanții Asociației OncoHelp sunt preocupați să-i facă pe pacienții care ajung aici să se simtă ca acasă, în urmă cu câteva luni, cu sprijinul comunității, în fiecare salon a fost montat câte un televizor.


Totuși, ar mai fi nevoie de încă un lucru care să te facă să zâmbești când intri într-un salon. Și anume, un tablou pictat, vesel și colorat.

„Ne-am hotărât să apelăm din nou la voi, prietenii noștri dragi care ne susțineți de fiecare dată: căutăm artiști dispuși să ne doneze tablouri pictate, lucrări vesele, colorate, minunate! Avem nevoie de tablouri mari pentru pereții saloanelor cu trei paturi, unele medii pentru pereții saloanelor cu două paturi și unele mici pentru peretele cu baia. Dimensiunile pot varia în funcție de inspirația creatorului, important e să fie imagini fericite: flori, soare, natură… vise colorate. Avem 60 de saloane, deci ne trebuie minim 120 de tablouri. Ar putea părea mult, dar numărul acesta este nesemnificativ în comparație cu sentimentul de a intra cu dureri, teamă și incertitudini într-un salon alb și gol, iar atunci când privirea se ridică din pământ o pictură gingașă, veselă și plină de speranță te întâmpină”, transmit pe Facebook reprezentanții Asociației OncoHelp.

Mai multe informații despre cum puteți să aduceți viață în saloanele spitalului OncoHelp găsiți AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.