Teo Milea: „Eu şi publicul ne încărcăm unii de la ceilalţi“. Povestea...

Teo Milea: „Eu şi publicul ne încărcăm unii de la ceilalţi“. Povestea de succes a două concerte cu casa închisă, la Timişoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

teo11 [1024x768]Teo Milea a susţinut două concerte sold-out în primele seri ale lunii martie, „mărţişoarele“ muzicale prezentate de pianistul care pregăteşte lansarea unui nou material discografic fiind savurate pe deplin de publicul numeros, care a umplut până la refuz cu ambele ocazii incinta The Note Pub-ului.

Alături de piesele cunoscute de pe albumul „On white and black keys”, artistul a prezentat şi câteva compoziţii care se vor regăsi pe discul „Open Minds”, printre acestea numărându-se „Silence” (care va avea parte şi de un videoclip), „Streets In Crayon”, „Journey” sau „Let it be joy”. „A fost pentru prima oară în viaţa mea când am cântat două seri la rând, la cererea spectatorilor. Au fost două concerte memorabile. Duminică seara media de vârstă a fost puţin mai ridicată, iar luni seara am avut în public mulţi studenţi şi chiar liceeni. Acest fapt e un avantaj pentru mine şi mă bucură foarte mult. Publicul meu e foarte receptiv. Niciun concert de-al meu nu seamănă cu altul. Mă bucur realmente pentru faptul că luni seara au fost foarte mulţi tineri la concert. Ei acum au intrat în lumea mea şi o să merg împreună cu ei până la capăt“, ne-a declarat pianistul imediat după reprezentație.

Cele două reprize muzicale care au fost completate mai apoi şi de două bisuri au prilejuit celor prezenţi o seară mai mult decât agreabilă. Ruperile de ritm, aruncările curajoase în gol şi melancoliile declanşate de compoziţiile muzicianului au reuşit să vrăjească asistenţa. Creaţiile lui Teo Milea sunt construite cu un singur scop, acela de a-ţi induce o stare de bună dispoziţie, iar graţie naturaleţii pe care o degajă şi prin speech-urile dintre piesele incluse în concert, acest fapt e pe deplin atins. Printre piesele interpretate la faţa locului s-a numărat şi „Today/Tommorow”, care a avut parte şi de prestaţia flautistului Ionuț Cadariu, aceasta fiind prima piesă dintr-un proiect care va aduce în faţa melomanilor un album întreg realizat de cei doi.

teo10 [1024x768]În ceea ce priveşte viitorul album solo semnat Teo Milea, acesta va fi lansat în data de 1 octombrie, printr-un concert extraordinar la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”. „Noul disc va aborda zona neo-clasică. Va fi un disc mai comercial. Nu mă feresc să folosesc acest cuvânt. Când cânţi într-o cârciumă două seri la rând şi vinzi de două ori «full house», eşti comercial. Nu mă deranjează asta, chiar îmi doresc să fiu un produs comercial. Fiecare nişă îşi are adepţii ei. Fiecare muzician îşi are publicul lui şi îmi doresc să-l încânte, să-l ridice în picioare, să-l bucure. Pe 1 iunie vom pune biletele în vânzare pentru concertul de la Filarmonică, tot atunci vom lansa şi videoclipul piesei «Silence», care va fi realizat de Amalia Gaiţă, şi pregătim şi alte surprize“, a mai adăugat Teo Milea.

După concert, artistul a acordat o serie de autografe tuturor acelora care au cumpărat discul său de debut, iar pentru viitor artistul promite să ţină legătura cu fanii săi cel puţin la fel de intens ca până acuma.


„Am parte de un public foarte fain, deschis, tânăr care îşi doreşte altceva. E un public genial. În momentul în care vorbeşti pe limba lor, se deschid mult mai mult faţă de tine. Ceea ce dau, primesc înapoi. Şi eu şi publicul ne încărcăm unii de la ceilalţi. Singurul lucru unde nu am cântat încă e o biserică, dar lucrăm la asta. Până una alta, comunic prin intermediul «bisericii Facebook». E locul unde comunici cel mai bine cu spectatorii. Pe mulţi îi cunosc după pozele de profil. Voi ţine legătura pe viitor cu toţi fanii, ca şi până acum“, ne-a mai declarat Teo Milea.

Foto: Mihai Toth şi Sabin Cercel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.