Timişoreanul Geo Da Silva a lansat un videoclip nou, dedicat gamerilor: „EA...

Timişoreanul Geo Da Silva a lansat un videoclip nou, dedicat gamerilor: „EA Drop” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

geo-ea drop1Timişoreanul Geo Da Silva a lansat un nou videoclip, la piesa „EA Drop”, muzicianul care are un contract cu cea mai cunoscuta casă de discuri din Spania – Blanco y Negro Music – optând de această dată pentru o melodie dedicată pasionaților de jocuri video.

Recunoașterea internatională a lui Geo Da Silva a apărut în perioada 2007 – 2008, odată cu apariția albumului solo și a turneului de promovare în 25 de tari – punctul de pornire fiind locul fierbinte al DJ-ilor din Grecia, Mykonos.


Hit-ul „I’ll Do You Like a Truck” a ajuns in mainstream-ul de peste ocean, fiind folosit ca background pentru diverse seriale și sit-comuri – ca de exemplu serialul „The Office”, produs de NBC. 2014 îl prinde pe Geo Da Silva într-un nou contract cu cea mai cunoscută casă de discuri din Europa, Blanco y Negro Music într-un duo dinamic format împreună cu Jack Mazzoni, un DJ italian ale cărui piese prind gustul clubberilor din „cizmă”.

Primul single lansat în 2014 este „Disco-Disco Good-Good”, în februarie 2014, videoclipul acumuland peste 1 milion de vizualizari pe Youtube si clasandu-se pe pozitii de top in clasamentele muzicale din Balcani. A urmat in vara 2014 „Awela Hey”, number one hit in topurile radiourilor spaniole, iar in noiembrie a lansat alaturi de DIDI un hit in spatiul iugoslav – „Love in the Air” – piesă mediatizata intens în țările vecine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.