Timișoreni TERORIZAȚI de o mașină defectă care claxonează fără oprire de 24...

Timișoreni TERORIZAȚI de o mașină defectă care claxonează fără oprire de 24 de ore. De ce nu poate nimeni să intervină

4
DISTRIBUIȚI

masina timisoara

O bună parte din timișorenii care locuiesc pe strada Gheorghe Ivănescu nu au putut să închidă un ochi noaptea trecută.


Asta pentru că, de 24 de ore, sunt terorizați de o mașină defectă care claxonează fără încetare. „Mașina defectă se află în parcarea unui complex rezidențial aflat pe strada Gheorghe Ivănescu, nr. 53 – 57. Este vorba despre un autoturism de culoare orange, care are claxonul blocat pe modul continuu de aproximativ 24 de ore. Precizez că am sesizat prima dată Secția 5 Timișoara ieri, la ora 17.00. Au trimis un echipaj care doar a constatat, dar nu a putut identifica proprietarul autoturismului”, ne-a spus Cătălin Călinoiu, care locuiește în această zonă.

Timișoreanul ne-a declarat că a mai sunat de câteva ori la 112, dar problema nu a fost rezolvată nici măcar în această dimineață. „Acum 30 de minute au venit cei de la Poliție din nou, dar nu au reușit să facă nimic. Proprietarul este din București, mașina este parcată regulamentar, nu poate fi ridicată. Eu am plecat de 30 de minute de acolo, pentru că nu mai rezistam, ne rugăm să se termine bateria, dar văd că e una destul de rezistentă, dacă de 24 de ore mașina claxonează fără încetare”, a mai precizat Cătălin Călinoiu.

4 COMENTARII

  1. masina este in leasing, bucurestean pe dracu….

    cum adica sa nu poti identifica proprietarul? daca pleci de la locul accidentului nu poti sa fi identificat chiar daca cineva iti vede numarul de inmatriculare?

    locul de parcare este privat. banuconstruct este are birou in acelasi bloc, mergi la ora 9 dimineata si ii intrebi cine a cumparat locul de parcare numarul x.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.