Timișorenii care vor să-și facă analizele în laboratorul UNIC în România de...

Timișorenii care vor să-și facă analizele în laboratorul UNIC în România de la spitalul județean nu vor mai fi puși pe drumuri. Ce anunț a făcut managerul unității medicale

1
DISTRIBUIȚI

IMG_4894

Tot mai mulți timișoreni, și nu numai, vin să-și facă analizele la Spitalul Județean Timișoara, unde funcționează un laborator unic în România, în care a fost montată o linie automată de efectuare a analizelor, în valoare de un milion de euro.


Potrivit conducerii unității medicale, aici analizele costă cu 50% mai puțin față de suma cerută într-un laborator privat.

Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, a declarat că pacienții care doresc să-și facă un set de analize la acest laborator sunt puși de trei ori pe drumuri, și tocmai de aceea se gândește să schimbe acest lucru. „Pacientul care trebuie să-și facă analizele vine la Spitalul Județean Timișoara de trei ori: să se programeze, să recolteze sânge și să ridice rezultatele analizelor. De săptămâna trecută am demarat un fel de studiu ca să vedem dacă nu putem face programări pe Internet”, a explicat Marius Craina.

Potrivit managerului celui mai mare spital din vestul țării, și rezultatele analizelor ar urma să ajungă la pacienți tot în format electronic. Astfel, pacienții vor fi nevoiți să facă un singur drum la Spitalul Județean Timișoara, atunci când li se recoltează sânge.

1 COMENTARIU

  1. Bun, da ce fac cetatenii in jur de 70 de ani care sunt singuri si nu au internet? Se roaga de cine? De vecini?…Ei sunt cam majoritatea la analize !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.