Un anunț al Primăriei Timișoara pentru un post scos la concurs îi...

Un anunț al Primăriei Timișoara pentru un post scos la concurs îi bagă în ceață pe potențialii candidați. Despre ce este vorba

1
DISTRIBUIȚI

veterinar dentar marked

Anunțul care-i atenționează pe cei interesați că Primăria Timișoara organizează concurs pentru un post devenit vacant pentru o perioadă determinată provoacă fără îndoială confuzie printre posibilii candidați.

Textul este postat pe pe o pagină de internet a Guvernului României lansată în 2013 special pentru ca autoritățile să-și popularizeze locurile vacante în administrația locală sau centrală, site care poate fi găsit la adresa posturi.gov.ro.


Anunțul postat acolo menționează în două rânduri că este vorba despre un post de „medic veterinar”, însă la rubrica „studii necesare” anunțul cere… diplomă specializare medicină dentară.

Confuzia este eliminată, însă, dacă ai inspirația să cauți detalii despre concurs pe site-ul Primăriei Timișoara, unde cuvântul „veterinar” iese din ecuație, anunțul fiind pentru un post vacant de „medic dentar”. Cei interesați trebuie să știe că dosarele se pot depune începând de miercuri, iar proba scrisă pentru cei selecționați este programată pe 12 martie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.