Zaher Iskandarani, printre cei mai căutaţi infractori din România. Vezi ce informaţii...

Zaher Iskandarani, printre cei mai căutaţi infractori din România. Vezi ce informaţii importante au uitat autorităţile să dea

2
DISTRIBUIȚI

most wanted zaher iskandarani

Zaher Iskandarani, supranumit în vremea sa de glorie „Prinţul Banatului”, este unul dintre cei mai căutaţi infactori din România. Pe pagina de internet a Poliţiei Române, la categoria „cei mai căutaţi”, Iskandarani este pe locul trei, după Omar Mukhles şi Omar Mahmoud.

Sirianul a fost trimis în judecată de DIICOT structura centrală, alături de alţi cetăţeni arabi după ce, în 2005, în urma descinderilor efectuate la fabrica de ţigări de la Săcălaz, anchetatorii au descoperit importante cantităţi de tutun vrac, timbre falsificate, şi ţigări care purtau mărcile Marlboro şi LM. Iskandarani a fost acuzat de contrabandă cu ţigări, constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală, concurenţă neloială şi folosirea fără drept a unei mărci.


Zaher Iskandarani a fost condamnat la cinci ani de închisoare. La detalii, Poliţia Română a scris „susnumitul se sustrage executării pedepsei. Există date că se află pe raza municipiului Bucuresti la o locaţie necunoscută. Condamnat 5 ani închisoare pentru evaziune fiscală”.

În mod ciudat, seşi fugarul a mai fost condamnat şi încarcerat anterior, la semnalmente, autorităţile nu au trecut niciun fel de informaţii. Cine poate da informaţii este rugat să sune de urgenţă la 112.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.