ACCIDENT cu două victime într-o intersecţie aglomerată din Timişoara, din cauza unui...

ACCIDENT cu două victime într-o intersecţie aglomerată din Timişoara, din cauza unui şofer beat şi neatent. Cum s-a întâmplat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-73964163">

DSC_5514

Circulație îngreunată în această după-amiază într-o intersecție din Timișoara din cauza unui accident rutier produs pe fondul băuturilor alcoolice. Incidentul a avut loc la intersecția străzii Avram Imbroane cu Gheorghe Adam.

Potrivit informațiilor de la fața locului, șoferul unui autoturism marca Renault circula pe strada Avram Imbroane, iar în intersecție nu i-a acordat prioritate unui Opel care venea de pe strada Gheorghe Adam.

În ambele autoturisme se aflau câte două persoane. Un bărbat din Renault s-a lovit cu capul de parbriz, dar a plecat de la locul accidentului. Mai mulți oameni aflați în zonă au sunat la 112, iar în cele din urmă bărbatul a fost găsit în apropiere de Muzeul Satului.

La fața locului au ajuns echipajele de la ambulanță și polițiștii, iar victimele, un bărbat din Renault și o femeie, pasageră în Opel, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul celui care nu a acordat prioritate, un bărbat în vârstă de 48 de ani, rezultatul a fost pozitiv și a indicat o valoare de 0.85 ml per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru săvârșirea infacțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.