Atenție, părinți! Au început înscrierile la grădiniță, în Timiș. Câte locuri libere...

Atenție, părinți! Au început înscrierile la grădiniță, în Timiș. Câte locuri libere sunt în unitățile de învățământ din județ

0
DISTRIBUIȚI

gradinita-s6-640x242

Părinții din județul Timiș sunt așteptați să-și înscrie micuții la grădiniță. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș anunță că de astăzi și până în data de 4 mai pot fi reînscriși copiii care sunt la grădiniță în acest an școlar și urmează să meargă la grădiniță și în anul școlar 2015 – 2016.


Prichindeii de trei ani, care n-au mai frecventat o unitate de învățământ preșcolar până acum, pot fi înscriși de părinți în intervalul 11 – 29 mai.
La nivelul județului Timiș sunt disponibile 4.837 de locuri în 199 de grupe mici, din care 2.054 de locuri în 82 de grupe mici care vor fi formate în grădinițele din Timișoara. În total, în județul Timiș sunt 783 de grupe mici, mijlocii și mari.
„Perioadele și orarul pentru reînscrieri și, respectiv, pentru înscrieri vor fi stabilitate de conducerea unității de învățământ și vor fi afișate, la loc vizibil, în fiecare grădiniță, pentru informarea părinților și a publicului interesat, inclusiv pe site-ul acesteia, dacă există, precum și pe site-ul inspectoratului școlar”, spune Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.