ATENȚIE Premiile fictive de la „firma de telefonie”, fabrică de bani pentru...

ATENȚIE Premiile fictive de la „firma de telefonie”, fabrică de bani pentru escroci. Cum a fost păcălită o femeie

0
DISTRIBUIȚI

telefon furat 2

O femeie de 64 de ani a fost convinsă de un fals director al unui firme de telefonie să-i trimită prin mandat postal 1.800 de lei sub pretextul că îi va oferi un premiu de 10.000 de euro. Abia după ce a trimis banii și a văzut că nu mai poate da de femeia care i-a cerut “comision de acordare a premiului” și-a dat seama că a fost înșelată și a cerut ajutorul Poliției.
“La sediul Poliției Municipiului Petroșani s-a prezentat o femeie în vârstă de 64 de ani, din localitate, care a sesizat faptul că o persoană necunoscută a determinat-o să trimită prin mandat poștal suma de 1.800 de lei.


Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că persoana vătămată a primit un apel pe telefonul fix de la o persoană de sex feminin, ce s-a recomandat a fi director al unei societăţi de telefonie și care i-a adus la cunoştinţă faptul că ar fi câștigătoarea unui premiu în valoare de 10.000 de euro și i-a solicitat ca, pentru a intra în posesia „premiului”, să achite suma de 1.800 lei, reprezentând „comision de acordare a premiului”. Partea vătămată, deşi nu cunoştea identitatea apelantei, a urmat indicaţiile acesteia şi a achitat suma solicitată la un oficiul poștal din municipiul Petroșani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu. Potrivit acesteia, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani continuând cercetările pentru identificarea suspecţilor și luarea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.