Casting pentru corul UPT şi concert Cover Phoenix. Cum te poți implica

Casting pentru corul UPT şi concert Cover Phoenix. Cum te poți implica

0
DISTRIBUIȚI

coverphoenixUniversitatea Politehnica Timişoara organizează un casting în rândul tinerilor care doresc să facă parte din corul Politehnicii, iar cei interesaţi pot fi prezenţi luni, 27 aprilie, începând cu ora 12.00, în clubul Taine. Evenimentul este organizat în cadrul acţiunilor de sprijinire a scenei locale iniţiate de proiectul Phoenix Cover.

Proiectul Phoenix Cover şi Tinere Talente Timişoara 2014, pornit în luna februarie a anului trecut, continuă seria de evenimente în care doreşte să prezinte publicului timişorean noi talente, următorul eveniment din această serie fiind programat pentru ziua de joi, 30 aprilie, de la ora 22.00, în clubul Taine.


Trupa Phoenix Cover, formată de Titi Dragomir, vechi component al găştii Phoenix din care făceau parte Schwartz, Sobre, Sepi, Berger sau Strâmbeanu, a susţinut o serie de acţinuni de sprijinire a scenei locale. În acest proiect, Titi Dragomir a cooptat câţiva dintre membrii trupei Vest, care cântă de altfel în prima parte a concertului.

„Nu ţinem neapărat ca tinerii să se axeze pe rock şi Phoenix, însă suntem convinşi că interpretarea muzicii care a însufleţit atâtea generaţii şi munca în comun în sistem «trupă» dincolo de drumul pe care îl vor urma în cariera lor muzicală sau nemuzicală, nu poate fi decât ceva pozitiv“, spun membrii proiectului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.