Concert pentru amatorii de rock alternativ cu timişorenii de la The Case

Concert pentru amatorii de rock alternativ cu timişorenii de la The Case

0
DISTRIBUIȚI

thecaseTrupa de rock alternativ The Case va susţine un concert în 23 aprilie de la ora 21.30 la The 80s Pub, în cadrul căruia vor cânta şi piese de pe primul lor material discografic, lansat la sfârşitul anului trecut. Cele şase piese incluse în E.P.-ul au fiecare un mesaj diferit.


„De exemplu, prima piesă se numeşte Tumbleweed şi îşi găseşte câteva referinţe în western-urile clasice, iar Nowhere to Hide este o piesă care reflectă modul grosolan de manipulare din societatea în care trăim. Evident că nu puteam lăsa deoparte piesele care au ca subiect iubirea, iar varietatea de sentimente care se pot întâlni odată cu aceasta apar în piese ca Everything sau Stay a while”, spun membrii formaţiei.

Trupa a lansat trei piese single până acum – Tumbleweed, Nowhere to hide şi Everything, cea din urmă având şi videoclip. The Case este o trupă originară din Timişoara, care a luat naştere acum trei ani şi care are la activ peste 40 de concerte, dintre care unele la festivaluri de renume, precum B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest, AccesArt sau Made in TM.

Formaţia este alcătuită din Alfred Ciprian Paros (lead vocals, rythm guitar), Adrian Istodorescu (lead guitar, backing vocals), Cristian Paros (keyboards), Corin Maris (bass) şi Gabriel Ciocan (drums).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.