Consilierul local Alfred Simonis vine în această seară la PRESSALERT LIVE

Consilierul local Alfred Simonis vine în această seară la PRESSALERT LIVE

0
DISTRIBUIȚI

freddy simonis

Consilierul local Alfred Simonis (PSD) va fi prezent în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vom discuta despre cele mai noi evenimente din administrația locală timișeană, subiectul fierbinte al ultimelor zile fiind verdictul Curții de Apel Timișoara în privința


Vezi ce nume grele mai sunt vizate UPDATE 1 Acuzația adusă de procurori" href="http://www.pressalert.ro/2015/04/constantin-ostaficiuc-fostul-presedinte-al-cj-timis-la-dna-pentru-finantarea-ilegala-a-echipei-de-fotbal-politehnica-timisoara-vezi-ce-nume-grele-mai-sunt-vizate/" target="_blank">finanțării din bani publici
a echipei de fotbal Poli Timișoara patronată de Marian Iancu. Grupul PSD din Consiliul Local Timișoara a cerut demisia secretarului Ioan Cojocari și un boicot al proiectelor avizate de acesta. Invitația de a participa la emisiune a fost lansată și către PNL Timiș, liberalii refuzând trimiterea unui consilier local la dezbatere.

Puteţi urmări emisiunea în direct pe www.pressalert.ro, de la ora 20.00, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.