Crater de doi metri adâncime pe o stradă din Timișoara. Ce s-a...

Crater de doi metri adâncime pe o stradă din Timișoara. Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-643785110">

groapa in asfalt (2)

O stradă a fost închisă, noaptea trecută, la Timișoara, după ce s-a surpat, făcând loc unui crater adânc de doi metri, cu diametrul de aproximativ un metru și jumătate. O mașină mica ar fi putut cădea lejer în groapă. De frică să nu se întâmple un accident, polițiștii au închis temporar strada, iar ulterior circulația s-a reluat. Craterul a apărut pe strada dr. Ioan Bonțilă, aproape de intersecția cu strada Tigrului.

Pe sub stradă trece o conductă a Colterm, aceasta s-a fisurat, iar apa scursă din conductă a „spălat” pământul din zonă, în timp, mișcându-l din loc. Fără bază de susținere, asfaltul a cedat. Între timp, groapa a fost lărgită de muncitori, pe toată suprafața unde sub asfalt lipsea pământul.

Oficialii Colterm au anunțat, duminică, faptul că luni se vor ocupa de remedierea problemei conductei. „Este vorba de o conductă de aducțiune, cu care Colterm alimentează CT Centru cu apă din Bega. Aceasta s-a fisurat și din aceasta cauză s-a ajuns la surparea asfaltului. Situația se va remedia luni, în ceea ce privește fisura conductei”, a declarat Ofelia Herghelegiu, purtătorul de cuvânt al Colterm SA. Pentru reasfaltare, cetățenii din zonă trebuie însă să aștepte intervenția drumarilor Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.