Creatorul mașinii ecologice realizate aproape în totalitate printr-o imprimantă 3D, prezent la...

Creatorul mașinii ecologice realizate aproape în totalitate printr-o imprimantă 3D, prezent la Timișoara. Ce eveniment important are loc

0
DISTRIBUIȚI

11173597_415977048580947_2110622764_n

Celebrul inginer de mecanică și design, canadianul Jim Kor, proiectantul vizionar al conceptului URBEE, o mașină ecologică, printată 3D aproape în totalitate, este vedeta unei întâlniri speciale pentru specialiștii din industria auto, la Timișoara. Peste 350 de persoane vor discuta sâmbătă, începând cu ora 9.00, la Hotel Boavista, despre cele mai noi descoperiri din domeniu.


Ei participă la Hella Driving Innovation Day.

Hella Driving Inovation Day a fost gândită ca un eveniment oferit comunităţii locale. Conferința reunește specialiștii din domeniul automotive local, naţional și internațional, într-o singură zi de dezbateri, destinată tehnologiei și inovației.

Canadianul Jim Kor le va vorbi celor prezenți la conferința de la Timișoara despre viitorul autovehiculelor, în care alimentarea alternativă din surse energetice regenerabile va putea să înlocuiască total dispozitivele bazate pe combustibilii fosili. „Când am prezentat prima dată conceptul URBEE, toată lumea se uita ciudat la mine. Era acum câţiva ani. Ulterior, când am prezentat din nou ideea şi maşina deja se uitau cu alţi ochi la mine. În prezent avem doar versiunea 1 a automobilului. Acesta este complet funcţional, eu m-am plimbat lejer pe stradă cu maşina”, a declarat Kor.

Jim Kor a adus cu el la eveniment o versiune în miniatură a maşinii sale printată la imprimanta 3D. Mașina are formă ovoidală, trei roți și e formată din 21 de piese, fiecare printată individual 3D. Potrivit specialistului, o producție în serie a mașinii ar putea să o ofere publicului la prețul de 15.000 de euro. Mașina ar avea două locuri și ar putea ajunge la viteza de 110 kilometri pe oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.