Deputatul PSD Cătălin Tiuch: „În mediul virtual domnul Robu poate să-l ţină...

Deputatul PSD Cătălin Tiuch: „În mediul virtual domnul Robu poate să-l ţină secretar pe domnul Cojocari”. Cum îl atacă pe secretarul primăriei

0
DISTRIBUIȚI

catalin tiuch (4)

PSD Timiș se roagă săptămânal de primarul Nicolae Robu să îl demită pe secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, din cauza căruia spun că nu mai puțin de 31.6 milioane de lei au fost alocați ilegal către FC Politehnica, condusă de Marian Iancu.

„Din nou, nu vrem să uităm că, în Timişoara, Curtea de Apel a dat o decizie prin care a spus că 31.6 milioane de lei s-au dat ilegal de către primărie echipei conduse de Marian Iancu. Acum cer public primarului Nicolae Robu să înceapă demersurile să îl schimbe din funcţie pe secretarul Ioan Cojocari. Toate plăţile care s-au dat au fost cu avizul de legalitate al domnului Cojocari, iar grupul PSD nu poată să uite şi să aibă încredere în proiectele care sunt vizate de legalite de actualul secretar.


Mi se pare suspect modul în care Nicolae Robu îl protejează pe domnul secretar cu frenetism. Nu ştiu ce au de împărţit, ce îi leagă, dar este o chestiune pe care domnul Robu ar trebui să o urmărească. Am văzut cu îngrijorare faptul că dumnealui se filmează şi îşi postează filmările pe Youtube, în categoria comedie, când vorbeşte de Michelagelo. O să ajungem un oraș de comedie cu metrouri suspendate. În mediul virtual domnul Robu poate să-l ţină secretar pe domnul Cojoari, dar să nu uităm că instanţa a dat o decizie pe care nu ar trebui să o comentăm”, a spus deputatul PSD Cătălin Tiuch.

Întrebat dacă PSD are altă soluție în cazul Cojocari decât aceea de a se ruga de primarul Robu să ia măsuri, Tiuch a spus că „PSD protestează în Consiliul Local nevotând hotărârile și trage un semnal de alarmă vizavi de legalitatea hotărârilor vizate de secretarul municipiului. Restul pârghiilor sunt la atotputernicul primar Nicolae Robu. Lucrurile au plecat de la consilieri. De frica lor că ei nu știu ce votează. În momentul în care tu ca și secretar îl aperi pe Marian Iancu vii și spui că instanța a greșit, putem să ne gândim că lucrurile nu sunt făcute cu cea mai bună credință”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.